Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Leoni va colabora cu Liceul Tehnologic pe un proiect de specializare a elevilor. Prefectura a intermediat colaborarea

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
 Leoni va pune la dispoziția Liceului Tehnologic din Bistrița ateliere scoală complet echipate si ia in calcul chiar să ofere stimulente financiare sub formă de burse pentru elevi ai liceului în cadrul unei colaborări inițiate după participarea la o întâlnire cu ISJ și scoli profesionale, inițiată de Instituția Prefectului  la solicitarea companiei
  ”La solicitarea companiei Leoni, prefectul Stelian Dolha a lansat Inspectoratului Școlar Județean și școlilor cu profile profesionale din Bistrița invitația de a participa la discuții pe tema posibilității unei colaborări între cele două medii cu scopul de a specializa elevii din învățământul post gimnazial în domenii precum mecanică, electronică și electrică.
Mai exact, compania Leoni (…) dorește crearea de specialiști în domeniile sale de activitate, pentru a-și asigura continuitatea activității și în viitorul mai îndepărtat, astfel că ieri a fost expus reprezentanților învățământului bistrițean un pachet de oferte de colaborare pentru dezvoltarea învățământului dual și profesional.
Astfel, Leoni este dispusă să pună la dispoziție ateliere complet echipate cu mașinării pentru elevii care se pregătesc în domeniile menționate și chiar dispun de aparatura necesară echipării a două ateliere din școli. De asemenea, pentru stagiile de practică efectuate în cadrul Leoni, elevii pot primi stimulente financiare, iar transportul le va fi asigurat. În plus, se ia în considerare și posibilitatea acordării unei burse de studii din partea firmei pentru elevii cu rezultate bune.
”În urma schimburilor de informații și a unei vizite la sala de training din Leoni 4 unde elevii ar putea să își desfășoare partea de practică, urmează trecerea de îndată la procedurile necesare pentru ca elevii de clasa a zecea și a unsprezecea ai Liceului Tehnologic să poată începe cursurile aici chiar din anul școlar 2021-2022. Vor fi urmate procedurile necesare pentru a putea include începând cu anul școlar 2022-2023 și celelalte două licee într-un parteneriat cu firma Leoni, iar stabilirea unui curriculum bine pus la punct reprezintă o prioritate” precizează Instutuția Prefectului.
Share.

About Author

Lasă un comentariu