Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

ADI Deșeuri, campanie împotriva abandonului deșeurilor în natură. Cum se desfășoară

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

ADI Deseuri a împânzit județul cu panouri stradala împotriva abandonării deșeurilor. ”30 de panouri stradale vor trage un semnal de alarmă cu privire la abandonul deșeurilor în natură!” anunță Cristian Niculae, directorul ADI Deșeuri pe pagina sa de facebook.

E vorba de panouri amplasate pe drumurile județene importante și cu nivel de trafic ridicat, dar și de panouri din interiorul localităților: ” Au fost deja montate 22 de panouri stradale cu mesajele campaniei de conștientizare derulate de ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud și Supercom SA. În aceste zile urmează să fie montate panouri stradale și în Dumitra, Ilva Mică și Măgura Ilvei. În cel mai scurt timp alte 5 panouri stradale de acest fel vor fi montate și pe Valea Bârgăului – Tihuța și Colibița astfel încât toate zonele județului să fie acoperite” a mai scris directorul ADI Deșeuri, care a daugat și că ”A venit momentul ca locuitorii comunităților noastre să-și schimbe mentalitatea cu privire la deșeuri. Trebuie să privim deșeurile reciclabile ca o resursă economică și să înțelegem că fiecare deșeu reciclabil colectat separat contribuie direct la protejarea resurselor naturii și la reducerea poluării

Io zic că-i de-ajuns! Haideți să le punem pe toate la locul lor!” a tarnsmis Cristian Niculae în ton cu deviza campaniei județene derulte împreună cu Supercom SA.

 

Share.

Lasă un comentariu