Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Campania ”Și eu vreau să merg la școală!” coordonată de Crina Moldovan a făcut 56 de copii fericiți. Toți elevii școlii primare din Sărata au primit ghiozdane noi, complet echipate

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Campania ”Și eu vreau să merg la școală” inițiată și coordonată de colega noastră Crina Moldovan a făcut fericiți și în acest an 56 de copii din școala primară, provenind din familii cu posibilități financiare modeste.

Cu toții vor păși în prima zi de școală cu ghiozdane nou nouțe, echipate complet cu rechizite pentru clasa în care intră. Anul acesta ghiozdanele atent pregătite de inimoșii care au răspuns campaniei sau echipate din donațiile celor care au răspuns ca de obicei pe paginile de facebook a inițiatoarei sau pe grupul ” Iubește-ți aproapele” au ajuns luni la micuții din Școala Primară din Sărata.

Sub ochii învățătoarelor,  a directoarei școlii, a părinților și bunicilor toți cei 53 de copii din clasele I-IV și-au primit luni, 6 septembrie cu emoție  și cu ochii zâmbitori ghiozdanele noi, complet echipate și personalizate de donatori.

Crina Moldovan a scris pe facebook imediat după ce a împărțit ghiozdanele noi-nouțe alături de fotografiile cu copiii încântați: ”MULȚUMESC lui Dumnezeu pentru modul minunat în care a mișcat și în acest an,lucrurile si ne-a adus din nou împreună pentru nevoia aproapele nostru, dragii mei INIMOȘI. Dărnicia voastră a adus în cadrul campaniei umanitare :📚 ȘI EU VREAU SĂ MERG LA ȘCOALĂ 📚foarte multă bucurie, o mulțime de zâmbete, speranță și urări pline de recunoștință si de mulțumire din partea unor copilași minunați, care, vor păși in noul an școlar cu fruntea sus, zâmbetul pe buze si bucurie-n inimă ”.
Alte trei ghiozdane ale campaniei au ajuns tot luni la o familie cu trei copii mici crescuți de tatăl lor, un bistrițean care îi îngrijeste cu multă dragoste, dar care este nevoit sa faca față costurilor creșterii lor doar din pensia de handicap și din alocațiile micuților.
Urmăriți și interviul realizat de Crina Moldovan cu directoarea Școlii Generale din Sărata, Clarița Rus:

Mai multe detalii despre ” Si eu vreau să merg la scoală!  puteți citi pe pagina de facebook a coordonatoarei campaniei Crina Moldovan:
Următoarea campanie derulată de colega noastră Crina Moldovan se numește  ” Îmbraca un suflet”  și  este destinată cumpărării  de obiecte de îmbrăcăminte noi (geaca, mănuși, căciulă, fular, sosete călduroase pentru sezonul rece destinat copiilor din familii cu venituri modeste.
Share.

Lasă un comentariu