Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Deputatul liberal, Diana Morar reacție demolatoare la adresa lui Radu Moldovan: ”și-a clădit cariera pe o succesiune de trădări și acum a acceptat să devină agent electoral pentru contracandidatul lui Ludovic Orban”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Deputatul PNL, Diana Morar i-a dat o replică năucitoare presedintelui PSD Radu Moldovan, după ce acesta l-a atacat pe Ludovic Orban zilele trecute într-o discuție cu ziaristii după o taiere de panglică a unei porțiuni de drum județean.

Diana Morar i-a reamintit presedintelui PSD si al Consiliului Județean că și-a construit cariera în PSD trădându-și rând pe rând liderii de partid și că e revoltător că un om politic cu asemenea background și-a permis sa dea lecții altora și să vorbească în termeni incalificabili despre presedintele PNL. Diana Morar spune că n-ar fi reacționat dacă Moldovan ar fi rămas în banca lui sa facă ce știe mai bine în propriul partid: ”Mă deranjează tupeul președintelui Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, un baron local în adevăratul sens al cuvântului, despre care se știe și-a clădit cariera politică pe o succesiune de trădări. Dacă și-ar vedea de lucrul la care se pricepe cel mai bine, și anume trădarea propriului lider de partid, nu m-ar deranja, dar sunt profund revoltată că își permite să vorbească în termeni incalificabili despre Ludovic Orban, președintele Partidului Național Liberal.

Cum vă permiteți, domnule Radu Moldovan, care l-ați trădat pe Geoană pentru Ponta, pe Ponta pentru Dragnea, pe Dragnea pentru Dăncilă, iar pe Dăncilă pentru Ciolacu să spuneți că Ludovic Orban ”scârţâia, zgâria uşile să prindă un post de parlamentar pe listele USL”? Dumneavoastră care ați depășit limitele penibilului când v-ați anunțat demisia din funcția de președinte al organizației județene a PSD după ce ați pierdut lamentabil la alegerile prezidențiale cu ”prietenul” Ponta și care ați revenit ulterior asupra demisiei ca nu cumva să rămâneți fără un post călduț plătit de stat fie la CJ, fie în Parlament? Mă mir că nu v-ați cumpărat încă Tesla X de 133.000 de euro din bani publici, precum a făcut-o idolul dumneavoastră. Nu amândoi mureați de grija românilor și plângeați de mila lor? Unul din Tesla, altul din Touareg. Ar trebui să vă fie rușine și să tăceți pe vecie!” a scris DianaMorar într-o postare pe facebook.

Deputatul liberal i-a transmis președintelui județean al PSD să nu mai încerce sa facă pe agentul electoral pentru contracandidatul lui Ludovic Orban, cu ochii la programul ”Anghel Saligny”: ”

Văd că, obișnuit să primiți miliarde pentru drumuri cărora le crapă asfaltul la prima ploaie, pentru cămine culturale cărora le cade tencuiala în mai puțin de un an de la inaugurare și pentru multe alte lucrări de mântuială în urma cărora au apărut vile și case de vacanță în fiecare comună condusă de un primar PSD, ați acceptat să deveniți agent electoral pentru contracandidatul lui Ludovic Orban. Pare-se că vă place mult programul ”Anghel Saligny”, precum vă plac partidele de vânătoare în Alaska și petrecerile de la schi, pe unde v-au cântat diverși exponenți din # echipa câștigătoare , duplicitarii care cântă la orice masă de unde, dacă nu le cade, le pică.

PSD să nu ne mai dea lecții, dragi colegi, să stea în opoziție, iar noi să alegem la congres un lider adevărat capabil să bată PSD de fiecare dată, nu un agent electoral pe placul găștii Ciolacu-Dâncu-Moldovan” i-a mai transmis Diana Morar.

Radu Moldovan l-a atacat în stilul caracteristic pe Ludovic Orban zilele trecute caracterizandu-l drept un ipocrit care ”lingea, scârțâia, zgâria ușile, să prindă un post de parlamentar pe listele USL și astăzi dintr-o dată i s-a făcut greață de acest subiect” si amintind ca din întâmplare de episodului schimbului de geacă electorală între Orban si Dragneadespre care a pretins că ” au făcut băute împreună”.

 

Share.

About Author

Un comentariu

 1. Radu Moldovan ori face pe prostul ori chiar este atunci când plânge după pomană. Programele de dezvoltare locală PNDL-1 si PNDL-2 au avut mari lacune. Nu odată liberalul Ilie Bolojan, a declarat, că Programul Naţional de Dezvoltare Locală ar trebui regândit, în condiţiile în care în forma 1 si 2 au fost finanţate şi numeroase proiecte nefezabile. Iata de ce USR PLUS a propus urmatoarele zece condiționalități sub forma de amendamente pentru a fi prinse in PNDL-3:
  -Filosofie de cheltuire similară fondurilor europene, dar simplificată în implementare
  -Bugetare defalcată pentru fiecare dintre cele cinci tipuri mari de investiții
  -Stabilire de indicatori de program
  -Stabilire de criterii generale de eligibilitate și ordinea de importanță a acestora
  -Stabilire de cofinanțare
  -Decontare pe bază de costuri unitare maximale
  -Mecanism de implementare și control similar programelor operaționale, simplificat și adaptat la complexitate
  -Structură dedicată cu asigurare de capacitate administrativă
  -Alocare de investiții pe bază de evaluare rezultată din punctaj și nu pe bază de listă aprobată de ministrul Dezvoltării
  -Transparență prin crearea unui sistem informatic, public, care să cuprindă toate informațiile legate de proiect (punctaj, contractor, durată, stadiu de execuție și plăți, etc.)
  In loc să fie acceptate aceste amendamente, premierul Cîtu a preferat să rupă coalitia de guvernare arncând România in haus politic si in criza guvernamentala.

Lasă un comentariu