Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Fostul subprefect USR, Lorand Toth și-a petrecut primul weekend după eliberarea din funcție, alergând la un maraton caritabil

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Proaspăt eliberat din funcție de premierul Cîțu odată cu prefecții și subprefecții USR,  Lorand Toth, subprefectul de Bistrița-Năsăud s-a aliniat în primul weekend după la startul unui maraton caritabil, Țibleș Maraton, ajuns la ediția a 2-a după întreruperea din 2020 pe fondul pandemiei.
Lorand Toth, care este și presedintele județean al USR BN l-a avut alături în cursă pe europarlamentarul USR Vlad Botoș, fostul presedinte de la USR Arad ”La sfârșitul săptămânii trecute am participat alături de colegi și prieteni la Țibleș Maraton. Un eveniment sportiv caritabil care are loc anual în Bichigiu, un sat pitoresc și primitor din județul Bistrița Năsăud.
Cu această ocazie, l-am avut alături și pe colegul nostru, europarlamentarul Vlad Botoș și ne-am bucurat împreună de o atmosferă pozitivă printre mulți oameni minunați, care au ca scop, punerea în valoare a frumuseților naturale de pe aceste meleaguri.” a scris pe facebook fostul subprefect. La Țibleș Maraton a mai fost prezent și presedintele de la USR Bistrița, Nicolae Pavelean dar și viceprimarul Bistriței, Calin Stan.
Toth care a renunțat la o funcție într-o companie pentru demnitatea de subprefect intenționează să se  reîntoarcă în mediul privat după o perioadă de concediu.
Share.

About Author

Lasă un comentariu