Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

UTILITARE: Două străzi din Bistrița și cartierul Unirea, parțial, au rămas marți fără apă potabilă

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Marți 21. 09.2021  locuitorii a două străzi din Bistrița au rămas fără apă potabilă între orele 09:30 – 16:00 din cauza unei lucrări pentru remedierea unor defecțiuni, anunță Aquabis SA. De la ora 11,50 o avarie la conducta magistrală a lăsat o parte din cartierul Unirea fără apă.

Este vorba de  strada Împăratul Traian – parțial și strada Dumbraveitotal . ” În acest interval orar  se vor efectua lucrări de remediere a unei avarii pe conducta de distribuție a apei!”informează Aquabis. ” În urma manevrelor executate pe reţeaua de distribuţie a apei potabile,  s-ar putea produce deprecierea parametrilor calitativi  ai apei (creşterea turbidităţii), fapt pentru care, înainte de consum, vă rugăm să  lăsaţi apa să curgă câteva minute pentru limpezire” este recomandarea furnizorului de apă. 

În privința cartierului Unirea, anunțul a fost făcut în jurul orei 11,50, după o avarie accidentală.

”Datorită unei avarii accidentale pe conducta de distribuție a apei potabile, se va sista furnizarea apei, astăzi, 21. 09.2021, de la ora 12:00 până la remediere, Cartierul UNIREA-parțial partea dreaptă pe sensul de ieșire DN 17” anunță Aquabis.

 

Share.

Lasă un comentariu