Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Cîțu a câștigat la 1000 de voturi diferență și a promis că va fi președinte unificator. Ludovic Orban și-a anunțat demisia de la Camera Deputaților și ruptura de Iohannis

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Florin Cîțu a cîștigat alegerile pentru funcția de președinte al PNL la aproape 1000 de voturi diferență de Ludovic Orban, după un congres controversat în care presedintele Iohannis a venit să-l susțină, însă premierul a fost nevoit să-și susțină discursul în huiduielile suporterilor lui Orban.

Florin Cîțu a obținut în final 60,02 % cu 2878 de voturi, în timp ce Ludovic Orban a obținut 1898 de voturi. În timp ce Cîțu a declarat după aflarea rezultatului că vrea să fie un președinte unificator: ” nu mă surprinde alegerea dumneavoastră pentru ca am spus că echipa câștigatoare. Voi fi presedintele tuturor liberalilor. De astăzi suntem un partid unit”, Orban a anunțat imediat că își depune demisia luni  de la președinția Camerei Deputaților așa cum anunțase în campania internă. Orban  a făcut și un anunț surprinzător:  ” Din momentul de față între Ludovic Orban și Klaus Iohannis nu mai este niciun parteneriat ” a declarat Orban. Demisia din fruntea Camerei Deputaților lasă PNL-ul fără  una din pozițiile importante din statul român, iar reconfirmarea funcției în dreptul PNL ar putea părea în actuala conjunctură o misiune aproape imposibilă.

 

Share.

About Author

Un comentariu

 1. Motto:
  „A mai murit un partid istoric”
  (Mihai Șora)
  Filosoful Mihai Șora a transmis, sâmbătă seară, acest mesaj în urma alegerii lui Florin Cîțu la conducerea PNL, fără să facă alte comentarii.
  Intr-adevăr, adevăratul PNL autentic nu mai există. Lingăii din tabăra lui Cîțu fac parte din oastea de strânsură a fostului PDL, despre care Traian Băsescu spune că se revendică de la Petre Roman si nu de la Brătianu. Prin urmare acestia nu au nici o terebă cu liberalismul. Asa se explică faptul că au ales la conducerea PNL pe un neica-nimeni precum Florin Cîțu, care după ce a câștigat competiția internă cu Ludovic Orban pentru șefia PNL, a postat din nou, pe Instagram, fotografia în care apare costumat în Superman, făcându-i pe unii să se întrebe dacă e în toate mințile :
  (vezi: https://www.cotidianul.ro/cireasa-de-pe-tort-florin-citu-se-compara-din-nou-cu-superman/)

Lasă un comentariu