Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Teribil: O copilă de 13 ani din Telciu, dată dispărută aseară de familie, a fost găsită moartă într-o râpă

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Epilog tragic în cazul unei copile de 13 ani din Telciu, a cărei familie a anunțat aseară poliției dispariția ei: fata ar fi fost găsită, moartă, căzută într-o râpă în cursul zilei de astăzi.

Sesizarea ar fi fost făcută la Poliție de familie, sâmbătă în jurul orei 20,30. A fost momentul în care poliția a declanșat acțiuni de căutare, la care au participat și membrii Serviciului de Voluntari pentru Situații de urgență și mai mulți săteni. Căutăril,  prelungite până la ora 4,00 dimineața, au fost întrerupte abia când vizibilitatea nu le-ar mai fi permis sa continue, precizează  un comunicat al Inspectoratului Județean de Poliție.

”Ieri in jurul orei 20:40, polițiștii Secției 6 Poliției Rurală Năsăud au fost sesizați de o familie din Telciu, cu privire la faptul că fiica minoră în vârstă de 13 ani a dispărut de la domiciliu. Polițiștii au desfășurat activități de căutare, însă datorită vizibilității reduse acestea s-au încheiat în jurul orei 4:00” precizează un comunicat de presa al IJP.

Potrivit polițiștilor vestea ca fata a fost găsită moartă, într-o râpă  de un vecin, ar fi venit la primele ore ale dimineții din partea familiei acesteia”  La primele ore ale dimineții, aparținătorii au anunțat polițiștii despre faptul că un vecin a găsit minora într-o pădure din Telciu, căzută intr-o râpă de aproximativ 35 de metri, fiind din păcate decedată.” scrie IPJ.

Contactat de Bistrița Express primarul Sever Mureșan spune că râpa în care a fost găsită copila era relativ aproape de casa unde locuia, undeva la limita cu comuna Coșbuc: Au căutat-o echipele  aproape toată noaptea, până nu le-a mai permis vizibilitatea. Am sperat tot timpul ca e bine, că poate a dormit la o vecină, nu ne-am gândit la un asa deznodământ”. primarul spune că din informatiile primite de la polițiști, în zona în care a fost găsită ar exista stânci si e posibil să se fi lovit cu capul în cădere de o stâncă, însă că numai necropsia poate lămuri cauza morții. Fata locuia cu mama sa, pentru că tatăl era plecat la muncă în străinătate.

Polițiștii criminaliști fac cercetari la fata locului în asteptarea rezultatele necropsiei care ă stabilească modalitatea producerii decesului, cauza morții și împrejurările producerii tragediei.

Share.

About Author

Lasă un comentariu