Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Senatorul Ovidiu Florean: ”rămân alături de Ludovic Orban”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Senatorul de Bistrița-Năsăud, Ovidiu Florean a postat pe facebook o parte din înregistrarea live a conferinței de presă ținută astăzi de Ludovic Orban la Camera Deputaților, prima post Congres. Florean foloseste live-ul făcut cu telefonul personal pentru a-și confirma susținerea în continuare pentru Ludovic Orban:

”Presedintele Ludovic Orban își prezintă motivele demisiei din funcția de președinte al Camerei Deputatilor. Indiferent ce se va întâmpla pe viitor  eu voi rămâne fan Ludovic Orban și-l voi sprijini cu toata puterea mea cât voi putea . Pentru ca e un liberal veritabil și un om de 1 milion de puncte ” a mai spus senatorul PNL de Bistrița-Năsăud.

Orban i-a criticat extrem de dur pe cei care au orchestrat congresul de alegeri a PNL de sâmbătă pentru grave derapaje de la mecanismele democratice: Citeste aici ce a spus:

Orban atacuri dure după Congres:”modul în care au acționat, un pericol pentru democrația românească.”

Share.

Un comentariu

  1. Departe de a se fi linistit lucrurile după Congresul PNL din 25 septembrie. Fostul lider al PNL Ludovic Orban a declarat intr-o conferintă de presă sustinută in dimineata zilei de 27 septembrie la Palatul Parlamentului că la alegerile pentru preşedinţia PNL au fost „cele mai grave încălcări ale normelor democratice din ultimii 31 de ani”, acuzând că preşedintele României a încălcat Constituţia fiind „planificatorul acestei lovituri de partid” alături de „uneltele jalnice şi-au bătut joc de istoria glorioasă a PNL”:
    „Sâmbătă şi duminică am asistat la cele mai grave încălcări ale normelor democratice care au fost săvârşite în ultimii 31 de ani. După o campanie în care racolarea în ‘echipa câştigătoare’ s-a făcut mai mult cu arcanul, după o campanie în care au fost daţi afară din funcţii publice de liberalii din echipa lui Cîţu zeci de susţinători ai mei din PNL, după o campanie care a fost caracterizată prin presiuni, prin ameninţări, prin utilizarea puterii de stat în intimidarea membrilor PNL, după o campanie în care au fost utilizate promisiuni de bani publici către reprezentanţii PNL din administraţia locală, după o campanie în care preşedintele PNL a fost atacat mai mârşav decât a fost vreodată atacat de PSD, totul a culminat cu un aşa-zis congres în care a fost încălcat în mod flagrant şi grav un drept fundamental în democraţie – libertatea de a alege liber” .
    Orban a mai precizat că au existat „mecanisme de control şi presiune desprinse parcă din apanajul regimurilor totalitare”:
    „Să vezi miniştri, primari, preşedinţi sau vicepreşedinţi de consilii judeţene, liderul grupului de la Senat sau alţi parlamentari cum împiedică exercitarea liberă a dreptului de vot, cum controlează votul delegaţilor este fără precedent în democraţie. Planificatorul acestei lovituri de partid, care a orchestrat cea mai puternică lovitură împotriva democraţiei, şi uneltele lor jalnice din afara şi din interiorul partidului şi-au bătut joc de istoria glorioasă a PNL şi au transformat PNL în ceva ce nu a fost niciodată în istoria sa, coborându-l la cele mai joase cote de popularitate şi distrugând aproape imaginea publică a PNL”.

Lasă un comentariu