Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Trei oameni răniți într-un accident pe DN 17 provocat de un șofer din Cluj. Polițiștii au făcut și pe pompierii si au stins incendiul de la bord

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Polițiștii au intervenit primii astăzi  la un accident pe Drumul National 17 în apropiere de Crainimăt și au fost nevoiți să stingă un incendiu izbucnit la bordul mașinii accidentate, ceea ce au și reușit sa facă până la sosirea pompierilor, care au deconectat apoi bornele de la acumulator.

Accidentul, provocat între Viișoara și Crainimăt de un șofer  de 30 de ani, din Cluj-Napoca, care a intrat în coliziune cu un capăt de podeț, s-a soldat cu rănirea acestuia, al tatălui și a mamei sale, pasageri în mașină.

Echipajele de intervenție au găsit la locul indicat trei victime, în afara autoturismului, conștiente și cooperante. Una dintre victime, un bărbat în vârstă de aproximativ 57 de ani, a fost extrasă din autoturism de către ceilalți participanți la trafic” Echipajul de poliție ajuns la locul accidentului a asigurat primele măsuri de apărare împotriva incendiilor, un polițist a stins un inceput de incendiu de la nivelul compartimentului motor al mașinii” a transmis ISU Bistrita-Năsăud.

Toate cele trei victime (o femeie aproximativ 53 de ani, respectiv doi bărbați în vârstă de 30 de ani, respectiv 57 de ani) au fost stabilizate la locul accidentului, prezentau multiple leziuni și traumatisme – tânărul o suspiciune de fractură membru inferior, tatăl acestuia suspiciune de fractură la nivelul unui membru superior și traumatism toracic.

Pompierii militari au deconectat bornele de la acumulator, iar cele trei echipaje SMURD, terapia intensivă mobilă și două echipaje de prim ajutor, au evacuat victimele la UPU – SMURD Bistrița pentru investigații medicale suplimentare și îngrijire de specialitate” informează ISU BN.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat faptul că nu consumase alcool. Polițiștii rutieri din Beclean vor efectua cercetări pentru stabilirea cauzei și împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, în cadrul unui dosar penal de vătămare corporală.

Share.

Lasă un comentariu