Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Val de mesajele de condoleanțe după vestea morții fulgerătoare a lui Ioan Peteleu, administratorul public al Bistriței

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Vestea morții  liberalului Ioan Peteleu, administratorul public al Bistriței în cursul nopții trecute, după un infarct miocardic la capătul unei lupte cu Covid 19,  a șocat opinia publică. Ioan Peteleu se afla în izolare la domiciliu și el și soția sa, luptând cu efectele teribilei boli de care se trata acasă.

Potrivit informațiilor Bistrița Express ambulanța ar fi fost chemată chiar de Peteleu, după ce starea sa a ajuns la limita, însă în momentul în care ar fi ajuns echipajul, acesta ar fi fost in stop cardiorespirator si aplicarea măsurilor de resuscitare s-au dovedit inutile. Ioan Peteleu, unul dintre cei mai cunoscuți liberali bistrițeni, a fost viceprimar, consilier local cu mai multe mandate la activ, iar de la alegerile locale de anul trecut era managerul public al municipiului. Înainte de intrarea in administratia publică Ioan Peteleu a fost intreprinzator privat și a condus o firma de IT si consultanță, fiind reprezentantul unor asociații patronale în organizațiile consultative

Un val de mesaje de condoleanțe a inundat spațiul public după ce trista veste a căzut ca un trăznet,

In aceasta dimineata o stire rece ca o lama de cutit a cazut pe neasteptate: a plecat spre eternitate, la doar 54 de ani, colegul nostru intru lionism, Nelu Peteleu. A fost membru fondator al Clubului nostru, de doua ori presedinte, presedinte de regiune si trezorier al Districtului. Fara el viata este mai saraca. Drum lin in lumina, drag prieten! Iti vom pastra vie amintirea. Condoleante si mangaiere familiei atat de incercate!” au scris cei de la Club Lyons, a căror presedinte a fost pentru doua mandate, Ioan Peteleu.

Astăzi gândurile mele se îndreaptă către un bun prieten, un apropiat al sufletului meu cu care am petrecut numeroase momente frumoase de-a lungul vremii, atât în viața profesională cât mai ales în viața privată. Cu profund regret am aflat că a părăsit această viață, nedrept de devreme, lăsând suflete triste și goale în urmă.Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace, prietene! ”  a scris prefectul Stelian Dolha.

”Drum lin, Ioan Peteleu! Îmi e greu să îmi aştern cuvintele în câteva rânduri, atunci când mă gândesc la Nelu Peteleu. O veste tristă a lovit în această dimineață familia liberală dar și întreaga comunitate bistrițeană. Colegul și prietenul nostru a plecat dintre noi mult prea devreme. Vei rămâne mereu în sufletele noastre! Dumnezeu să-ți ocrotească sufletul! Sincere condoleanțe familiei” –  a postat viceprimarul Sorin Hangan, președinte PNL Bistrița, unul dintre cei mai apropiați colaboratori ai lui Ioan Peteleu

Bunul nostru prieten Ioan Peteleu, administrator public al municipiului, ne-a părăsit fulgerător. Un om de excepție, dedicat comunității, un liberal cu spirit, competență și viziune. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească!” a scris primarul Bistriței Ioan Turc .

Am primit astăzi o veste tristă. Ioan Peteleu, administratorul municipiului Bistrița, a încetat din viață la doar 54 de ani. Am avut onoarea să îl cunosc și să colaborăm, iar durerea și tristețea nu se pot exprima în cuvinte.Dumnezeu să îl odihnească în pace. Condoleanțe familiei îndoliate!” a transmis deputatul USR-PLUS, Lorand Sas.

”Ne-a îndurerat vestea morții neașteptate a colegului nostru Ioan Peteleu, care a fost administratorul public al municipiului Bistrița. Dumnezeu să îl odihnească în pace! A fost un om de valoare! Sincere condoleanțe familiei! Nu exista cuvinte care sa poată alina durerea și tristețea familiei, dar bunul Dumnezeu să vă mângâie sufletele îndoliate și să vă dea putere să treceți peste aceste clipe dureroase” este mesajul postat de subprefectul Décsei Atilla, președintele UDMR BN.

M-a întristat vestea că Ioan Peteleu, Administratorul Public al Municipiului Bistrița și un om de bază al comunității noastre a plecat dintre noi la doar 54 de ani. Nu am fost prieteni, am avut uneori viziuni diferite, dar de fiecare dată Ioan Peteleu era un om care știa să primească și să ofere respect! A fost un pionier al digitalizării și un om care mai avea multe de făcut pentru comunitatea noastră! Îmi pare rău de pierderea unui asemenea om! Dumnezeu să îl odihnească în pace, iar familiei îndurerate să îi dea multă putere de a trece peste acest moment greu!” a postat deputatul PSD, Bogdan Ivan

”S-a întâmplat azi un eveniment extrem de trist! Plecarea din mijlocul nostru și din comunitatea din care făcea parte a Domnului Ioan PETELEU. Un om foarte dedicat Bistriței și hiper-conștient de rolul pe care l-a avut în comunitate. A fost consilierul pe care l-am apreciat cel mai mult în decursul celor 4 ani de mandat cât am fost colegi în Consiliul local. L-am admirat pentru tenacitatea și perseverența de care a dat dovadă în fiecare ședință de CL și l-am apreciat pentru seriozitatea și interesul cu care trata fiecare decizie și proiect de hotărâre. A plecat fulgerător și dureros! 
Odihnește-te în pace Nelu PETELEU!” a scris fostul său coleg de Consiliu Local, ecologistul Doru Mârza

 

Dumnezeu sa-l ierte! Redacția Bistrița Express este alături de familia îndurerată.

 

Share.

About Author

Un comentariu

  1. Sincere condoleanțe, insotite de câteva versuri din poezia „UN OM” de Octavian Goga:
    Rămas bun, biete mâini de trudă,
    Atâta vreme-mpovărate,
    Ce staţi pe pieptul slab acuma
    Întâia dată-ncrucişate.
    Ostaş al sfintei munci depline,
    De-acum pământul te aşteaptă,
    La judecata cea din urmă
    Tu vei găsi socoată dreaptă!
    Cinstită slugă credincioasă,
    Vor odihni a tale moaşte,
    Doar glia neagră şi mănoasă
    Atât de bine te cunoaşte…
    Închişii ochi n-or să mai ştie,
    Şi nu s-or tulbura de jale
    Când cai străini vor paşte iarba
    De pe movila gropii tale.
    Azi nu mai e îngust bordeiul
    Să-ncapă jalea ta amară,
    Din iconiţa ei, Preasfânta
    Te vede cea din urmă sară…
    La cap un muc de lumânare
    Învie-ncet şi dă să moară,
    Asemeni visurilor tale
    În sufletul de-odinioară!
    Numai o babă milostivă
    Îţi străjuie la căpătâie,
    Şi pe cărbunii din jertfelnic
    Aşază boabe de tămâie.
    ……………………………………
    Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Lasă un comentariu