Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

O tânără educatoare din Năsăud a pierdut lupta cu Covid 19. Este al doilea caz de deces după cel al profesoarei de 39 de ani din Sângeorz Băi

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

O tânără educatoare din Năsăud, de doar 40 de ani este una dintre cele mai recente victime ale temutului coronavirus. Vestea sfârșitul tragic al Luminiței Căluș, o educatoare foarte iubită de copii a căzut ca un trăznet peste comunitatea din Năsăud, un oraș care se confruntă cu o incidență foarte mare de  7,6 la mie.

Anunțul trecerii în neființă a tinerei educatoare a fost făcut astăzi pe pagina de facebook a Inspectoratului Școlar Bistrița-Năsăud. ”Din păcate astăzi, de Ziua Mondială a Educației, vă anunțăm cu regret că ne luăm rămas bun de la încă un cadru didactic ce își continuă misiunea de educator printre îngeri. Colega noastră, Luminița Căluș, profesoară pentru învățământul primar la Grădinița cu Program Prelungit Nr.1 Năsăud a pierdut lupta cu virusul nemilos. Drum bun spre ceruri, Luminița!” stă scris pe pagina de facebook a Inspectoratului Școlar.

Primarul din Năsăud, Dorin Vlașin a scris tot astăzi despre ”vestea tristă și de neacceptat” care s-a abătut asupta comunității: ” de Ziua Mondială a Educației, o veste tristă, de neacceptat s-a abătut asupra comunității noastre. Cumplitul virus a luat de lângă noi și de lângă familia iubitoare pe cea care a fost educatoarea LUMINIȚA CĂLUȘ, de la Grădinița cu Program Prelungit Nr.1 Năsăud.A fost un exemplu de implicare, generozitate, modestie și dăruire pentru cei mici și pentru colectivul din care făcea parte. Un om valoros al comunității pe care nu ni l-am imaginat să îl pierdem așa de devreme. Ne rugăm ca bunul Dumnezeu să îi aşeze sufletul în lumină, după cum o viaţă a adus lumina și bucuria în sufletele preșcolarilor.

Dumnezeu să o odihnească în pace, iar familiei să-i dea mângâiere!” a scris primarul Vlașin, cel care în urmă cu două săptămâni dădea și tragica veste a morții tinerei mămici de 20 de ani,  a carei căsătorie oficiase cu câteva luni în urmă.

Decesul în urma teribilului virus a Luminiței Căluș survine la doar câteva zile după moartea profesoarei de 39 de ani din Sângeorz Băi,, Daniela Buiea.

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu