Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Prefectul Stelian Dolha s-a vaccinat astăzi cu doza a 3-a: ”vaccinarea este soluția pentru a reduce presiunea din spitale”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Prefectul Stelian Dolha s-a vaccinat cu a treia doză de vaccin antiCovid,  la o săptămână de la  demararea imunizarii cu doza booster în România.

Prefectul care s-a vaccinat la centrul SVSU din strada Dobrogeanu Gherea a postat pe facebook fotografia din momentul vaccinării și un mesaj în care scrie că s-a vaccinat cu a 3-a doză, conștient că în felul acesta reduce semnificativ  riscul de infectare dar și de transmitere a virusului: ”Sunt convins că vaccinarea rămâne soluția pentru a reduce presiunea din spitale și cea mai sigura modalitate prin care sistemul nostru imunitar poate fi ajutat să dezvolte protecție împotriva virusului SARS COV-2.

În ultimele 24 de ore în România s-au vaccinat cu doza booster aproape 32000 de persoane din care 30000 cu Pfizer, dedouă ori și cevva mai multe decat au făcut astăzo dozele 1 si 2. În total sunt deja 229 000 de oameni care a u primit și a treia doză de vaccin. În Bistrița-Năsăud din 907 de persoane vaccinate ieri,  489 au fost vaccinate cu  doza 3. Până acum, potrivit statisticilor consultate de Bistriț Express mai mult de 3200 de locuitori din Bistrița-Năsăud au fost vaccinați ci doza booster.

 

 

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu