Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Contractul pentru prima centură ocolitoare din județ va fi semnat joi la Beclean. Ce urmează după parafarea contractului cu Compania Naționala de Drumuri

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Becleanul va avea prima centură ocolitoare din județul Bistrița-Năsăud, contractul pentru investiția de 15 milioane de euro din bani europeni urmând să fie semnat joi, 14 octombrie  între administrația orașului și Compania Națională de Drumuri și Autostrăzi (CNAIR). 

La semnarea contractului pentru prima șosea ocolitoare din județ și cea dintâi făcută în parteneriat între o administrație locală și CNAIR sunt așteptați la Beclean reprezentanți din conducerea companiei, seful ADR Nord Vest, ex-ministrul Fondurilor Europene Marcel Boloș, prefectul Stelian Dolha și presedintele CJ Radu Moldovan.

citește și: Cum a ajuns Centura Becleanului primul proiect de ocolitoare din țară realizat pe Programul Infrastructură Mare. Are deadline în 2023 (VIDEO)

.Primarul Becleanului, Nicolae Moldovan spune că imediat după semnarea contractului, în funcție de rapiditatea cu care câștigătorii licitației depun garanția  va fi dat ordinul de începere a proiectării, apoi imediat după eliberarea autorizației de construcție vor putea demara lucrările, însă totul se va întâmpla în acest an, pentru că șoseaua ocolitoare trebuie finalizată până în 2023, a explicat primarul pentru Bistrița Express. Semnarea contractului a fost întârziată  după ce câștigarea licitației de către grupul de firme din jurul CML sa Beclean a fost contestată în instanță de o altă companie din județ, MIS Grup și a fost nevoie de Curtea de Apel Cluj pentru validarea câștigătorului licitației. Un al doilea hop a fost contestarea licitației pentru desemnarea dirigintelui de santier, si aceasta fiind contestată în instanță.

Citește și:

O asociație de firme din care face parte CML Beclean și Îndemânarea Prodcom va construi Centura Becleanului. O decizie a Curții de Apel a eliminat și ultimul blocaj

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu