Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Supercom și ADI Deșeuri anunță centre de colectare care preiau gratuit deșeuri din construcții și echipamente voluminoase ori electrice

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Locuitorii din  Bistrița-Năsăud au posibilitatea să se debaraseze în mod gratuit de  deșeurile provenite din construcții, deșeurile de echipamente electrice și electronice sau cele voluminoase, dacă le transportă la unul din cele câteva centre de colectare înființate de Supercom și ADI-Deseuri.

”În efortul nostru de a avea un județ curat, de a reduce abandonul de deșeuri în natură și de a crește responsabilitatea cetățenilor cu privire la deșeuri, este important să avem o infrastructură accesibilă tuturor pentru a rezolva problema deșeurilor ocazionale ” anunță directorul ADI Deseuri, Cristian Niculae.

El a indicat și adresa centrelor, două pentru municipiu, câte unul pentru Beclean, Sângeorz Bai și Năsăud.

În Bistrița, există 2 centre de colectare: Pe str. Narciselor, lângă fostul Netex;

În Viișoara, lângă Complex Heidenfeld;

În județ, centrele de colectare sunt amplasate în:

Beclean – în cadrul Stației de Transfer la ieșirea spre Braniștea;

Năsăud – în cadrul Stației de Transfer lângă depozitul Lukoil;

Sângeorz-Băi – în cadrul Stației de Transfer de lângă cariera Cormaia;

Aceste centre preiau GRATUIT de la persoanele fizice deșeurile provenite din construcții (în limita a 200 kg. / an / gospodărie), deșeuri voluminoase și deșeuri electrocasnice, explică Cristian Niculae.

”Suplimentar, ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud și Supercom SA derulează anual 6 campanii în mediul urban și 4 campanii în zona rurală de colectare gratuită a deșeurilor voluminoase, de la poarta casei sau de pe platformele de colectare din zonele de blocuri. Prin efortul și responsabilitatea de a duce la aceste centre deșeurile, reducem poluarea naturii, conservăm resursele planetei și ne bucurăm de un județ mai curat. Haideți să le punem pe toate la locul lor.” este mesajul directorului ADI Deseuri.

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu