Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Premierul desemnat refuzat de premierul demis. Dacian Cioloș :”Fac un apel la PNL să nu fugă de responsabilitate”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Premierul desemnat Dacian Cioloș a făcut un apel la responsabilitate din partea PNL, după ce liberalii i-au declinat a doua invitație de a se întâlni pentru negocierea susținerea guvernului său și l-au trimis la PSD si AUR. 

Cioloș le-a mai dat un răgaz de gândire liberalilor până duminică, după ce Florin Câțu i-a transmis astăzi, din nou, să-și caute majoritatea la cei cu care a dat jos Guvernul în Parlament: ”Nu cred că PNL este în măsură să ne dea lecții ” a replicat acesta.Biroul  Național al PNL a votat astăzi împotriva susținerii unui guvern Cioloș.

După acest termen USR ia în calcul să meargă în Parlament cu un guvern format din membrii partidului și tehnocrați:  ”Din păcate, am observat că PNL refuză o negociere cu premierul desemnat de președintele Iohannis. Fac un apel la PNL să nu fugă de responsabilitate, România are nevoie de guvern. Rămân determinat să propun un guvern până la începutul săptămânii viitoare.Săptămâna viitoare vom propune un nou guvern în Parlament Duminică după-amiază avem Comitetul Politic al USR. Până atunci, PNL ne poate contacta pentru negocieri. Noi vom merge până la capăt și vom propune în Parlament un guvern”  a mai spus Cioloș.

. Premierul desemnat a declarat astăzi din nou că nu va negocia cu PSD dar că se va duce în Parlament A: Nu vom negocia cu PSD. Vom pregăti un program de guvernare, le vom prezenta în Parlament împreună cu o echipă guvernamentală și parlamentarii vor decide dacă e momentul să dea un guvern cu puteri depline sau decid să prelungească criză. Vom pune pe masa parlamentului o propunere de guvern”.

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu