Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Ce mesaj a transmis fostul internațional Gabi Balint după ce a făcut rapelul la Bistrița. Înregistrarea e parte din campania pro-vaccinare a Instituției Prefectului (VIDEO)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Fostul internațional Gabi Balint și-a făcut recent doza de rapel la un centru de vaccinare din Bistrița, momentul fiind prezentat în cadrul campaniei pro-vaccinare organizată de Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud.

Balint, care a făcut vaccinul anti Covid 19 la 6 luni după ce a trecut prin boală îi îndeamnă pe cei care îl cunosc să nu ezită să se vaccineze și face un apel la unitate, spunând că numai împreună putem învinge acest virus.

”Am ales să mă vaccinez din proprie inițiativă, după ce m-am consultat și cu mai mulți doctori, după ce m-am informat din multe articole din presa internațională. Am trecut și prin boală și după 6 luni am făcut prima doză de vaccin anti-COVID-19. Astăzi sunt la rapel. Am ales să mă vaccinez acasă pentru că aici sunt aproape de familia mea, de cei dragi și aici vin în cea mai mare parte a timpului. Sper ca toată lumea să înțeleagă că numai împreună putem să scăpăm de acest virus, trebuie să fim uniți pentru asta, mai ales că vedem ce se întâmplă în spitale în ultimul timp. Sunt sigur că vom trece și peste asta, că lumea va înțelege și că o să vină din nou zile însorite și pe străzile noastre”, a spus Gabi Balint, care s-a vaccinat la centrul SVSU din Bistrița.

https://fb.watch/8IiOzA2tEP/

Share.

About Author

Lasă un comentariu