Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Senatorul PNL Ovidiu Florean va vota Guvernul Ciucă doar dacă acesta reface coaliția PNL-USR-UDMR

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Senatorul liberal Ovidiu Florean se alătură fostului președinte Ludovic Orban și anunță că nu intenționează să voteze un guvern Ciucă, minoritar, susținut de PSD: ”Nu voi vota niciodată alături de PSD un guvern minoritar. Situația epidemiologică, economică și politică se poate redresa doar prin refacerea alianței de dreapta: PNL-USR-UDMR-Minorități!” a postat senatorul pe pagina sa de facebook.

El a declarat și că îi lasă premierului desemnat de președinte,  Nicolae Ciucă, 9 zile la dispoziție să refacă coaliția de guvernare cu USR. ”are 9 zile la dispoziție să reia negocierile cu USR și să refacă vechea coaliție. Dacă nu o face, nu va avea votul meu” a mai spus Florean, un  vechi susținător a lui Ludovic Orban, poziționat împotriva colaborării cu PSD. De altfel Florean a adăugat și că va merge alături de Orban în noul partid pe care acesta îl va fonda.

Ludovic Orban a declarat ieri într-o emisiune la B1 Tv ca va demisiona din grupul parlamentar  PNL și că nu-va vota învestirea lui Nicolae Ciucă. Citește și:

Orban demisionează din grupul parlamentar PNL și nu-l va vota pe Ciucă, despre a cărui desemnare spune că e picătura care a umplut paharul

Zi de zi scriem pentru dumneavoastră. Dacă vreți să aflați mai multe informații, atent documentate dați-ne un like  pe pagina de facebook: 

Share.

About Author

Un comentariu

 1. Motto:
  “Am trait in vremea prostilor – a stăpânit mediocratia sub Regele tranzactionist in chestiuni de morală, timid si fără orizont, in problemele de Stat. Ce va fi de Tară, in valtoarea care vine, nu stiu – dar cred in puterile sufletesti ale neamului”.
  (Octavian Goga- Testamentul poetului)
  Schimbând in fraza de mai sus “Regele” cu “Presedintele” avem o reprezentare perfectă a situatiei actuale din România.
  Si asta pentru că nimeni altul decât presedintele este principalul responsabil de criza politică actuală, desi nu are puterea morală să recunoască. Ba mai mult președintele Klaus Iohannis aflat recent la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles, in timpul unei declarații de presă a dat toată vina pe altii ca si cum el n-ar avea nici un amestec in declansarea crizei politice:”Nu putem să rămânem așa. Avem nevoie de reformă în administrație, avem nevoie de reformă în domeniul pensiilor, avem nevoie în domeniul salarizării publice, deci, toate aceste lucruri au rămas în nelucrare, cum se numește. Coaliția care a guvernat până acum nu a reușit să rezolve aceste probleme”. Nimeni nu stie cum vrea presedintele să facă reformele despre care vorbeste, cu un guvern minoritar. In loc să refacă alianța PNL-USR-UDMR-Minorități, pentru a alcătui un nou guvern majoritar, presedintele a preferet să elimine USR din coalitia guvernamentală, cu sprijinul Pee-See-Dee pe care tot timpul l-a blamat si l-a acuzat de coruptie.
  Reactii critice pe această temă la adresa lui Klaus Iohannis au apărut chiar si in presa germană. Frankfurter Allgemeine Zeitung publică, în ediția de sâmbătă, un amplu articol critic intitulat ”Câștigătorul premiului Carol cel Mare, pe căi greșite”, in care se spune: ”Președintele României Johannis nu pare să se ferească să se apropie de adversarii săi corupți de ieri. Motivul este finanțarea de miliarde de euro de la Bruxelles?”, se întreabă autorul.
  Vezi: https://www.g4media.ro/articol-dur-in-presa-germana-la-adresa-lui-klaus-iohannis-castigatorul-premiului-carol-cel-mare-pe-cai-gresite-presedintele-romaniei-pare-sa-se-apropie-de-adversarii-sai-corupti-de-ieri.html

Lasă un comentariu