Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Urmărire azi-noapte pe străzile Bistriței în încercarea de a opri un tânăr șofer. Ce au descoperit polițiștii la finalul cursei

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Polițiștii rutieri au gonit azi noapte pe străzile Bistriței în urma unui șofer care a refuzat să  opreasca la semnalul acestora. După ce situația urmăririi a devenit riscantă în sprijinul echipajelor rutiere s-a alăturat  și un echipaj de la Acțiuni Speciale.

Șoferul care gonea nebunește a fost urmărit, depistat și oprit în ceel din urmă în cartierul Slătinița cu sprijinul  echipajului din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și condus la sediul Poliției municipiului Bistrița.

Șoferul aflat la volan un tânăr de  20 de ani, din Bistrița avea permisul de conducere suspendat, iar infracțiunile nu se opresc aici. Autoturismul avea plăcuțe de înmatriculare emise de Belgia, deși figura ca fiind înmatriculat în România. În plus băuse și consumase și substanțe psihoactive: ”A fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,28 mg/l alcool pur în aerul expirat. Rezultatul testării cu aparatul DrugTest a fost pozitiv în cazul substanței methamphetamină și a fost condus la spital pentru a-i fi prelevate mostre biologice.” informeazăIPJ BN

Polițiștii Biroului Rutier continuă cercetările în cadrul dosarului penal întocmit, urmând a fi dispuse măsurile legale, anunța sursa citată.

Share.

About Author

Lasă un comentariu