Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Aventura cu polițistii pe urme a unui tânăr din Bistrița care conducea drogat s-a terminat după gratii

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Judecătorii l-au trimis după gratii pentru 30 de zile pe tânărul de 20 de ani din Slătinița, reținut de un echipaj al Forțelor Speciale după ce a gonit cu mai multe echipe de la rutieră pe urme prin Bistrița, vineri noaptea.

Tânărul era, așa cum s-a dovedit ulterior, băut dar și drogat cu metamfetamină. Avea carnetul suspendat din august după alte isprăvi în trafic și conducea cu numere false, potrivit unui comunicat de presă transmis de IPJ. După ce l-au prins  acasă în Slătinița tânărul Tiberiu Alexandru M. a fost reținut de procurori pentru 24 de ore și dus cu mandat în fața judecătorilor. Acestea au reținut că tânărul nu era la prima ispravă de conducere după ce i s-a suspendat permisul dar și punerea în circulație a unui vehicul neînmatriculat.

Tânărul de 20 de ani, absolvent al Scolii profesionale, este fără ocupație și chiar dacă este cercetat încă pentru isprava din august când a condus cu permisul suspendat, figurează încă ”fără antecedente penale , în dosarul depus la Judecătoria Bistrița.

Citeste si:

Urmărire azi-noapte pe străzile Bistriței în încercarea de a opri un tânăr șofer. Ce au descoperit polițiștii la finalul cursei

Share.

About Author

Lasă un comentariu