Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Judecatorii l-au trimis direct după gratii pe un tânăr prins pe șosele băut si fără permis

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

La două săptămâni după ce a fost prins conducând prin Prundu Bârgăului, pe drumul național 17,  băut și fără să dețină permis de conducere, un tânăr de 29 de ani a ajuns în arest preventiv.

Judecatorii au încuviințat mandatul de arest imediat ce dosarul a ajuns in sedința de judecată, adică în 3 noiembrie. Tânărul a fost oprit în trafic cu două săptămâni în urmă, în 22 octombrie a.c., de către polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului., care au constatat că nu are nici permis și conduce și cu o alcoolemie cu 0,62mg/L alcool pur în aerul expirat.

Măsurile preventive au fost luate abia în 3 noiembrie , când potrivit IPJ ”Prin ordonanța polițiștilor din data de 3 noiembrie a.c., față de tânărul de 29 de ani a fost luată măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, fiind ulterior prezentat magistraților Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Judecătorul de drepturi și libertăți a dispus luarea măsurii arestării preventive, pentru o perioadă de 30 de zile față de șofer.”

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului în vederea documentării faptelor sub toate aspectele.

http://portal.just.ro/190/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=19000000000197569&id_inst=190

Share.

About Author

Lasă un comentariu