Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Lista scurta a punctelor termice din Bistrița care vor fi demolate. Ce formalități mai trebuie îndeplinite

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
După ce municipalitatea a reușit într-o săptămână demolarea a trei puncte termice, apartinand fostului sistem de încălzire centralizată a Bistriței,   primarul Bistriței a anunțat care este lista scurta a clădirilor în paragină care vor fi puse la pământ.
Lista demolărilor  numără 6 clădiri-foste puncte termice pentru care se fac documente fără de care operațiunea nu poate fi făcută. Este vorba de punctele termice dezafectate de pe Intrarea Cireșului, strazile Sucevei, Nicolae Bălcescu, Grănicerilor, Gării și Dumbravei, care, potrivit primarului Ioan Turc  sunt următoarele pe listă în vederea demolării.
Terenul astfel eliberat va fi folosit în parte pentru parcări, cărora li se vor amenaja si stații de încărcare pentru mașinile electrice de care Bistrița duce lipsă. Pentru aceste obiective e nevoie insa de studii realizate de compania de electricitate: ”Totul după definitivarea situației posturilor trafo, împreună cu reprezentanții „Electrica”, fiind necesare studii de coexistență pentru ca noile parcări să aibă și infrastructura necesară unor stații de încărcare a mașinilor electrice.” a scria Ioan Turc pe pagina sa de facebook. Punctelor termice dezafectate li s-a dat virtual mai multe destinații, inclusiv prin hotărâri de Consiliu local, însă după dezafectarea lor în urmă cu mai bine de 20 de ani aproape toate au rămas în paragină.
Share.

About Author

Lasă un comentariu