Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

PMP a decis continuarea discuțiilor de fuziune cu liberalii. Ionuț Simionca și organizația BN nici nu vor sa audă. Reacție dură a organizației Beclean

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Liderul PMP Bistrița-Năsăud Ionuț Simionca le-a cerut sâmbătă colegilor din conducerea partidului să amâne negocierile  cu PNL pentru fuziune/proiect comun, până după pronunțarea filialelor partidului.

Solicitarea vicepreședintelui PMP și președintele filialei cu cele mai bune rezultate la alegerile parlamentare nu au trecut de votul Consiliului Național, care a fost de acord cu continuarea discuțiilor și alegerea unei echipe de negociere, potrivit unui comunicat de presă al PMP.

Simionca a scris pe facebook că ar fi vrut ca, în cazul continuării discuțiilor, din echipa de negociere să facă parte  membrii ai organizațiilor cu rezultate și de ”a lua o hotărâre privind direcția PMP pentru a avea posibilitatea ca fiecare organizație județeană să se pronunțe pe aceste teme. În același timp, dacă majoritatea organizațiilor vor decide să se înceapă discuții cu PNL, aș fi vrut ca la aceste negocieri să participe organizațiile, care au obținut cele mai bune rezultate în alegeri! Am fost împotriva începerii discuțiilor cu PNL pentru fuziune în acest moment. Pentru mine, echipa PMP Bistrița-Năsăud și susținătorii noștri au fost și vor rămâne pe primul loc!” spune Ionuț Simionca. La nivel local PMP are o alianță în Consiliul judetean cu PSD și o funcție vicepresedinte a Consiliului Judetean

Reactie vehementă din partea PMP Beclean

O reacție dura la  a fost postată pe facebook de numărul 2 din filială consilierul local din Beclean, Caius Cârcu:

Noi, membrii de partid din țară nu am fost consultați cu privire la acest subiect și oricum nu suntem de acord cu o asemenea fuziune. Este posibil ca unii șefi din partidul nostru să fi negociat cu conducerea PNL, dar dacă au facut-o a fost numai pentru interese personale și nu pentru interesele PMP. Însă partidul acesta suntem noi, cei care am muncit și care am luptat pentru obiectivele PMP și nu doar cei care acum trădează și uneltesc vânzarea lui. La ceea ce se conturează acum pe scena politicii din România, noi, Partidul Mișcarea Populară, suntem singura alternativă credibilă de dreapta care se opune intereselor ticăloase ale PNL, PSD și UDMR. Nu ne putem pune la masa josniciei pentru că nu suntem ca ei, dar mai ales pentru că am trăda amarnic oamenii care ne-au acordat încrederea prin votul lor.

Transmit pe această cale un apel celor de la vârful partidului că se înșeală dacă cred că noi membrii PMP din țară îi vom urma acolo unde îi duc pe ei interesele personale. Niciodată! PMP suntem noi, oamenii curați care nu suntem de acord să fuzionăm cu cei care s-au făcut camarazi pentru a prădui banii din PNRR. Postez acest comunicat după consultarea cu consilierii locali și membrii PMP din Beclean și din județ”.

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu