Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Un sortiment de tobă de porc retras de urgentă de un supermarket, după o alertă de infectare cu listeria. Produsul a fost comercializat și în Bistrița

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

O alertă alimentară publicată de Agenția Națională  Sanitar Veterinară anunță retragerea de la vânzare a unui sortiment de tobă de porc comercializat de Carrefour .Retailerul anuntă retragerea de pe piață, începând din 13 noiembrie a sortimentului produs sub brandul Dor de România după ce a evidențat prezența bacilului Listeria monocytogenes, responsabil de producerea listeriozei.

Carrefour le cere clienților care au cumpăra produsul să nu-l consume, sa-l distrugă sau sa-l returneze și precizează că va restitui, fără a cere bonul fiscal contravaloarea produselor din lotul cu probleme. Cum arată alerta:

CARREFOUR ROMÂNIA S.A. retrage de pe piață și recheamă de la consumatori următorul produs cu
datele de identificare de mai jos:
Denumire produs: TOBA DE PORC DRAG DE ROMÂNIA
Cod EAN: 2955660000000
Lot/DLC: 007041021 / 18.11.2021

Carrefour recomandă celor care ”au consumat produsele menționate și care prezintă febră simplă sau însoțită de dureri de cap  să consulte medicul și să raporteze acest consum. Femeile gravide, persoanele cu imunitate scăzută, precum și cele în vârstă trebuie să acorde o atenție deosebită acestor simptome.
Aceste simptome pot sugera listerioza, boală potențial gravă, cu un timp de incubație de până la opt săptămâni,” precizează retailer-ul .

Sortimentul de tobă ”Dor de România” s-a vândut și în Bistrița în supermarket-ul de pe strada Gării,  dar și în cel din Calea Moldovei, așa cum indică tabelul atașat de retailer cu magazinele care au comercializat sortimentul cu probleme.

 

Share.

About Author

Un comentariu

  1. Asta ptr ca la achizitia carnii, unitatile de procesare, NU LE CONTROLEAZA MEDICO-SANITAR-VETERINAR … decat asa pe sarite… ici… colo… si ” scapa ” si carne infectata . Nu cred io ca intentionat cineva plaseaza la desfacere astfel de carnuri infectate si virusate ! Este chestie de neglijentza in serviciu, nepasare si lipsa de bun simtz !

Lasă un comentariu