Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

O ambulanță 4×4, donată de o asociație româno-germană a ajuns în posesia Crucii Roșii Bistrița-Năsăud.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

O ambulanță 4×4, marca  BMW X3, donată de o asociație de prietenie română-germană dintr-un land partener cu județul Bistrița-Năsăud a ajuns astăzi în posesia filialei locale a Crucii Roșii. Predarea ambulanței a avut loc în fața Consiliului Județean, în prezența presedintelui Radu Moldovan, a reprezentantului Asociației de Prietenie Germano-Română Neubrandenburg–Bistrița-Năsăud, fostul comisar de poliție  Liviu Olariu și a presedintelui filialeiCrucii Roșii, Marius Moldovan.

Radu Moldovan le-a mulțumit partenerilor germani pentru donații, explicând că voluntarii si angajatii Crucii Roșii aveau foarte mare nevoie de un autoturism de teren -ambulanță cu care sa poată ajunge la oamenii cu probleme din zonele greu accesibile:  ”Cooperarea dintre județul nostru și Mecklenburgische Seenplatte din Germania aduce-n județul nostru o ambulanță și materiale de protecție pentru Cruce Roșie din România, filiala Bistrița-Năsăud. Asociația de Prietenie Germano-Română Neubrandenburg–Bistrița-Năsăud, prin reprezentantul său, Dl. Liviu Olariu, face această donație importantă către Cruce Roșie din România, filiala Bistrița-Năsăud, pentru că înțelegerile de cooperare dintre județe nu trebuie să fie doar protocolare, ci să fie urmate de fapte bune pentru oameni. Vă mulțumim! De asemenea, mulțumesc, domnului Heiko Kärger, Președintele Consiliului Județean din Mecklenburgische Seenplatte, din Germania și domnului Ștefan Guzu, vicepreședintele Asociației de Prietenie Germano-Română Neubrandenburg–Bistrița-Năsăud, pentru gestul de solidaritate și prietenie.” a spus presedintele CJ

Ne va ajuta foarte mult să ajungem în zonele izolate, în județul nostru existând probleme în a ajunge la cei nevoiași. Cu siguranță că acest demers este unul absolut salutar și oamenii vă vor fi recunoscători. Sper să putem contribui în continuare la salvarea de vieți, în contextul în care Crucea Roșie a fost și este una dintre cele mai active organizații umanitare” a spus si coordonatorul județean al Crucii Roșii, Marius Moldovan în momentul în care a primit cheile ambulanței 4×4.

Zi de zi scriem pentru dumneavoastră. Dacă vă place ce citiți urmăriți-ne sau dați-ne like pe pagina de facebook:

Share.

About Author

Lasă un comentariu