Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Patru containere scoase din rezerva națională au fost transferate de CJSU Spitalului Județean. Ce destinație primesc

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Spitalul Județean de urgență Bistrița-Năsăud a primit luni în comodat patru containere modulare. Cele patru construcții modulare aparțin rezervelor de stat și au fost scoase și transferate la solicitarea prefectului, Stelian Dolha către principala instituție spitaliceasca din județ.

Containerele recepționate astăzi vor fi utilizate pentru reamenajarea centrului de vaccinare, care funcționează în interiorul SJU, dar și pentru a servi drept puncte de triaj epidemiologic și observațional. Structurile modulare au fost recepționate fiecare împreună cu radiatoare electrice, tot din fondul rezervelor de stat.

Demersurile pentru scoaterea din rezervele de stat, cu titlu gratuit, a 4 construcții ușoare din elemente modulare (compuse din o cameră în suprafață de 37,50 mp. fiecare) şi a 4 radiatoare electrice au fost aprobate la începutul lunii noiembrie, prin Hotărârea nr. 191 a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud, la propunerea președintelui, prefectul Stelian Dolha.

Transportul, manipularea și depozitarea construcțiilor au fost asigurate de către Administrația Națională a Rezervelor de Stat și Probleme Speciale, prin reprezentantul Structurii Teritoriale pentru Probleme Speciale Bistrița-Năsăud, lt.col. Vasile Apetroaei” informează un comunicat de presa a Instituției Prefectului.

Share.

About Author

Lasă un comentariu