Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Ambulanța Bistrița-Năsăud, instituția cu sută la sută angajați vaccinați, un mesaj răscolitor pro-vaccinare în campania Instituției Prefectului (video)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Salvatorii de la Ambulanța Bistrița-Năsăud au lansat astăzi, în sedința Colegiului Prefectural  un nou mesaj puternic în favoarea vaccinării, insotit de un film, după ce  în ultimele luni au fost în prima linie a valului patru. Și dincolo de cuvinte și imagini cel mai puternic mesaj a fost puterea exemplului: sută la sută din angajați sunt vaccinați împotriva Covid 19

Toti cei pe care i-am transportat noi in stare gravă, unii foarte tineri ne spuneau ca regreta ca nu s-au vaccinat” explică o asistentă de la Ambulanță în filmulețul pro-vaccinare, prezentat în premiera de Instituția Prefectului  în care apar medicii, asistentele și ambulanțierii, fiecare relatând experiențele copleșitoare cu care s-au confruntat  Filmul debuteaza cu primul gest pe care il face un echipaj din Năsăud înainte de a intra în tură: se reculege în biserică.  În film apar rând rând pe rând asistentul Ioan Mihai Pop, care este și preot și care si-a supendat pe perioada pandemiei serviciul în slujba bisericii pentru a ajuta oamenii aflați în grea suferință fizică, dar și Lucian Bobeanu, medicul erou care a donat de 8 ori plasmă convalescentă și care a fost decorat recent de presedintele Klaus Iohannis cu Ordinul medical în rang de cavaler.

Ce poate fi în inimile celor implicați direct, zi și noapte, în lupta cu timpul, cu pericolul, cu durerea și spaimele din privirile pacienților, greu de spus. Acești OAMENI poartă cu ei, pecetluite, toate simțămintele posibile dar, oricât le-ar fi de dificil, reușesc să dovedească empatie, credință și grijă față de semeni, valori pentru care le suntem recunoscători. Vă invităm să îi ascultați și să îi cunoașteți mai bine pe salvatorii din linia întâi. ‼️Serviciul de Ambulanță Bistrița-Năsăud este prima instituție din județ ai cărei angajați sunt vaccinați în totalitate, precum și primul serviciu de ambulanță din țară cu personalul operativ vaccinat în proporție de 100%. Exemplu deosebit, pentru noi toți. Dacă vaccinul constituie principala soluție în drumul spre normalitate, la îndemâna tuturor, haideți să-l utilizăm!” este mesajul Instiuției Prefectului în prezentarea filmului din campania provaccinare, campanie pe care o deruleaza de cateva luni:

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu