Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Accident cu activarea codului roșu în BN : un bărbat a murit, un altul a fost grav rănit, iar 12 oameni au suferit leziuni ușoare

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Drumul județean 151 dintre Lechința și Chiraleș  blocat mai bine de o oră este acum deblocat partial ș după ce s-au ciocnit frontal un autobuz cu 13 pasageri și o cisternă, în jurul orelor 17,00.

În zona a fost activat pentru două ore planul roșu de intervenție, care a  presupus intervenția unui mare număr de ambulanțe. Accidentul s-a soldat cu decesul unui bărbat de 59 de ani, pasager în autobuz   și rănirea gravă a altuia. 11 oameni au suferit rani ușoare și nu au avut nevoie de transportarea la spital. Pentru victima de 59 de ani, găsită de medici în stop cardiorespirator  echipajelor medicale, n-au mai putut face nimic, înciuda eforturilor organismul bărbatului nu a răspuns manevrelor aplicate, medicul care încadrează echipajul de terapie intensiva mobila SMURD fiind nevoit sa ii declare decesul la locul accidentului. ”A doua victima în stare gravă a fost stabilizată, prezintă leziuni și traumatisme în urma accidentului, urmează sa fie evacuată spre UPU SMURD Bistrița” informează ISU . Este vorba de un bărbat de 51 de ani din comuna Matei .

Celelalte 13 persoane au fost evaluate de personalul medical alocat la locul solicitării, din fericire, nu s-a impus transportul acestora la spital. Li s-a pus la dispoziție alt mijloc de transport pentru a continua deplasare, anunță IPJ BN.

Ambii conducători auto, șoferul cisternei un bărbat de 35 de ani din județul Sălaj și cela la autobuzului, un conducator auto de 35 de ani din Lechința  au fost testați de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

UPDATE: Autobuzul care făcea o cursă cu muncitori către o fabrică din Bistrița ar fi intrat pe contrasens într-o curbă strâmtă și s-a colizionat frontal cu o cisterna care venea din sens opus . Coliziunea a aruncat  autobuzul în afara carosabilului. La aceasta ora se asteapta o masină pentru tractarea cisternei avariate.

Share.

About Author

Lasă un comentariu