Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Când vor fi monitorizate video platformele dintre blocuri? Ce anunță directorul ADI Deseuri

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Proiectul de monitorizare a platformelor de colectare a deșeurilor din zonele de blocuri intră în linie dreaptă, anunță directorul ADI, Cristian Niculae.
Consiliul Județean Bistrița-Năsăud a semnat zilele trecute contractul de proiectare, asistență tehnică și execuție lucrări, proiect finanțat din Fondul de Întreținere, Înlocuire și Dezvoltare pentru Proiectele de Dezvoltare a Infrastructurii Serviciilor Publice, precizează șeful ADI Deseuri, care anunță și un termen de implementare, de zece luni.
Camerele vor fi amplasate în Bistrița, Năsăud , Beclean si Sângeorz Băi, în cele trei orase urmând sa fie amplasate cate 30 în fiecare, în timp ce în municipiu vor fi 90.
Din păcate, platformele de colectare a deșeurilor reciclabile nu sunt utilizate corespunzător de către o parte din cetățenii județului nostru. Sunt mulți cetățeni care aduc la aceste platforme deșeuri reziduale, deșeuri provenite din construcții, deșeuri voluminoase sau vegetale, sau nu respectă inscripționările de pe recipienții de colectare.” spune Cristian Niculae cu referitor la deciza de a monta aceste camere .
Share.

About Author

Lasă un comentariu