Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Senatorul bistrițean Ovidiu Florean postare caustică la adresa deputatului Sighiartău: ” Unde ți-e consecvența?”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Senatorul liberal de Bistrița-Năsăud, Ovidiu Florean reacționează sarcastic la adresa lui Robert Sighiartau, cel care a  deschis în județ lista pentru Camera Deputaților din partea PNL dar și la adresa senatoarei Alina Gorghiu, ambii lideri ai așa-zisei ”echipei câștigătoare” care au pierdut acum nominalizările pentru cabinetul Ciucă. 

”După ce l-au slujit pe Cîțu, Robert Sighiartău și Alina Gorghiu( proaspăt trași pe tușă), se revoltă împotriva lui. Bistrițeanul nostru, un pastor penticostal de perspectivă, a făcut-o iar lată. Unde ți-e consecvența, Robert Sighiartău?” a scris pe facebook Florean, unul dintre cei mai fideli susținători ai lui Ludovic Orban. Florean a postat mesajul odata cu distribuirea unui articol din presa centrala care scria despre reacția de nemulțumire a fostului secretar general al PNL din sedința de azi dimineață a BEX PNL, în care s-a votat în bloc o lista de ministri si nu candidatul de ministru agreat pentru fiecare portofoliu.

Pe noua lista votată numele lui Robert Sighiartau, care figurase anterior pentru portofoliul Ministerul Digitalizarii fusese înlocuit cu a deputatului Florin Roman.

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu