Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Deputatul Daniel Suciu a fost ales vicepreședinte la Camera Deputaților după demisia viitorilor miniștri: Sorin Grindeanu și Alexandru Rafila

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Deputatul PSD de Bistrița-Năsăud, Daniel Suciu a fost ales astăzi vicepreședinte al Camerei Deputaților după vacantarea a două funcții de vicepreședinți prin plecarea în Guvern a lui Sorin Grindeanu si Alexandra Rafila , nominalizati pentru două portofolii. Suciu care era membru al Biroului Permanent al camerei inferioare a Parlamentului ca  secretar al Camerei Deputaților a fost ales votat astăzi după ce Marcel Ciolacu a ajuns presedinte. În cealaltă funcție de vicepresedinte a Camerei a fost aleasă o deputată din Bacau aflată la primul mandat, Ana Maria Cătăuță.

Din conducerea Camerei Deputaților mai fac parte ca vicepreședinți: Florin Roman (PNL) si el nominalizat pentru Ministerul Digitalizării în noul Guvern, care însă nu si-a dat încă demisia din Biroul Permanent, dar si Cristina Prună (USR) cea care a candidat astăzi fără succes împotriva lui Marcel Ciolacu.

Share.

About Author

Lasă un comentariu