Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Pe șoselele din județ ca-n junglă: unul conducea drogat prin Bistrița, altul transporta ilegal lemne, fără permis și băut

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Polițiștii au oprit și ieri în trafic, pe drumurile din municipiu un șofer care conducea euforic,  sub influența drogurilor o mașină cu volanul pe dreapta. E vorba de un tânăr de 31 de ani din Zagra, precizează un comunicat de presă al IPJ.

”Autoturismul acestuia a fost oprit în Bistrița, la intersecția străzilor Libertății și Petru Maior. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Însă la testarea cu aparatul DrugTest, rezultatul a fost pozitiv în cazul substanței Methamphetamină” informează polițiștii.

Omul s-a ales deocamdată cu dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive.

După lemne, fara permis si cu ceva alcool in sânge

Un bărbat de 36 de ani a fost prins în trafic în comuna Șanț conducând fara a avea permis de conducere, cu alcool si transportand lemn fără documente: ” În după-masa de ieri, 23 noiembrie, pe Drumul Național 17D, pe raza localității Șanț, polițiștii au depistat și oprit pentru control o autoutilitară care transporta 1,5 mc de material lemnos și care era condusă de un bărbat de 36 de ani, din localitatea Șanț. În urma verificărilor, s-a constatat că nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. 

Aparatulul etilotest, a indicat că băuse ceva: avea 0,09 mg/l alcool pur în aerul expirat, o concentratie pentru care a fost sancționat contravențional. A rămas si fără lemnul transportat: ”Materialul lemnos era transportat fără documente legale de proveniență, motiv pentru care a fost ridicat în vederea confiscării.În cauză a fost întocmit dosar penal, iar  cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Poliției orașului Sângeorz-Băi, sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere” anunță IPJ. 

Năsăud: tânăr, fără permis, mașină radiată, numere false

Un tânăr de 27 de ani din Năsăud a iesit la plimbare cu o mașină radiată din circulație, cu numere false si fără permis valabil și a fost prins de polițiști. S-a întâmplat marți pe strada Piața Nouă din localitatea Năsăud, ” În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că nu deține permis de conducere valabil. Totodată, autoturismul pe care-l conducea figura ca fiind radiat din circulație, iar plăcuțele aplicate aparțineau unui alt autoturism. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.” Pentru toata astea s-a ales cu dosar penal și riscă pedeapsa cu închisoarea.

Share.

About Author

Lasă un comentariu