Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

UTILITARE: Figa, mai multe străzi din Năsăud și o comună au rămas fără apă

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Aquabis anunță astăzi trei zone din județ care au rămas fără apă potabilă din cauza unor lucrări ale operatorului de apă-canal, fie a celor de la Electrica.

La Bistrița-Bârgăului lucrări la rețeaua de electricitate în zona stației de pompare lasă astăzi, 24 noiembrie,   între orele 09:00 – 19:00  locuitorii comunei fără apă
” În acest interval orar Electrica S.A. execută lucrări la rețeaua de joasă tensiune sistând furnizarea energiei electrice pentru stația de pompare ce deservește localitatea.” anunță Aquabis sa.

În zona de Agrement Figa astăzi, între orele 10:30 – 16:00, l furnizarea apei potabile este sistată total .” În acest interval orar  se vor executa unele lucrări de remediere a unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție a apei”

Si tot Aquabis anunță cp are santier de reparații deschis în Năsăud care va afecta furnizarae apei în oras  până la ora 16:00,  PARȚIAL pe străzile Avram Iancu, Griviței, Valea Caselor, Andrei Mureșanu, Coastei 1 și Coastei 2.
”În acest interval orar  se vor executa unele lucrări de remediere a unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție a apei.” anunță Aquabis.

”În urma manevrelor executate pe reţeaua de distribuţie a apei potabile, s-ar putea produce deprecierea parametrilor calitativi  ai apei (creşterea turbidităţii), fapt pentru care, înainte de consum,  vă rugăm , lăsaţi  să curgă apa  câteva minute pentru limpezire.” anunță operatorul

Share.

About Author

Lasă un comentariu