Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

A trecut în eternitate ziaristul Adrian Mănarcă, fostul director al ziarului Răsunetul

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ziaristul Adrian Mănarcă, fostul director al primului cotidian din județ, Răsunetul, publicație pe care a condus-o mai bine de două decenii, a încetat din viață joi, 24 noiembrie. Peste doar câteva zile, în 1 decembrie, nenea Adi, cum îi spuneau foștii săi colegi ar fi împlinit 78 de ani.

Absolvent al Facultății de Filologie din Cluj, Adrian Mănarcă a fost ziarist al  Ecoului, încă  de la absolvire, publicație devenită începând din decembrie 1989, ”Răsunetul”.

Fostul său ziar, acolo unde era încă senior editor, este cel care a dat trista veste: ”Profesorul Adrian Mănarcă, senior editor și fost director al cotidianului Răsunetul, a trecut astăzi poarta veșniciei. Transmitem condoleanțe familiei îndoliate și ne rugăm ca bunul Dumnezeu să îi facă parte de un colț de rai. Dumnezeu să îl odihnească în pace.” a scris Răsunetul.

Editura Solon cu care Adrian Mănarcă a colaborat ca scriitor a publicat un mesaj de rămas bun pe pagina de facebook:  ”Azi ne-a mai părăsit un om de valoare, rămânând mai săraci, mai triști și mai goi la plecarea lui spre alte dimensiuni. Drum bun la Dumnezeu Adrian Mănarcă (nenea Adi, cum îl știa tot natul), ziarist cu charismă, scriitor, prieten de nădejde și un colaborator de prestigiu al editurii noastre” .
Dumnezeu să-l odihnească în pace!
Colaj foto: facebook Editura Solon
Share.

About Author

Lasă un comentariu