Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Becleanul-primul oraș din Nord Vest cu flotă de autobuze exclusiv electrică.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Becleanul este primul oraș din județul Bistrița-Năsăud, dar și din regiunea de Nord Vest, dotat exclusiv cu o flotă de autobuze electrice pentru transportul public local.

Al doilea oras din județul Bistrița-Năsăud a ajuns deschizător de drumuri în regiune, în condițiile în care Becleanul, înainte de implementare a proiectului de mobilitatea urbană nu mai avea transport public de calatori din 1990. Acum are societate de transport urban în regie proprie dotat cu flota de autobuze electrice, 51 de stații de autobuz și o rețea care leagă toate străzile și cartierele aparținătoare ale orașului. Și nu e tot : ” Proiectele de mobilitate urbană durabilă implementate în orașul nostru prevăd totodată și un depou complet dotat pentru încărcarea acestor mijloace de transport și gararea lor într-un spațiu conform” a scris primarul Nicolae Moldovan pe pagina sa de facebook”.

Administrația orașului ia în calcul autobuze electrice de capacitate mai mare: ”Pe viitor vom mai achiziționa tot din fonduri europene și autobuze electrice cu o capacitate mai mare de transport pasageri și vom extinde rutele transportului public local” a mai spus primarul Moldovan.

 

 

Share.

Lasă un comentariu