Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

UPDATE:Tragedie într-o familie din Zagra: un bărbat a fost găsit mort, cu urme de violență pe corp în apropierea casei sale. Fiul acestuia este principalul suspect

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

UPDATE :Băiatul de 20 de ani al unui bărbat găsit mort joi seara în Zagra, lângă locuință sa este suspectat de polițiști că nu este străin de moartea tatălui său. Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore de procurorii criminaliști și va fi dus astăzi  pentru mandat de arest în fața judecatorilor

Potrivit polițiștilor fiul victimei este cel care a sunat la 112 pentru a cere ajutor, pentru tatăl său de 53 de ani, prăbușit în stare de inconștiență, în apropierea locuinței.

Polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud, primii care au ajuns în Zagra la fața locului au constatat că bărbatul  era decedat. cu urme de violență pe corp, iar suspiciunile polițiștilor s-au îndreptat către fiul acestuia, tânărul care făcuse apelul la 112, potrivit unui comunicat al IPJ BN: ”fiul bărbatului, în vârstă de 20 de ani, se află în custodia polițiștilor, fiind bănuit de comiterea faptei” informează IPJ.

A fost chemată la locul dramei o echipă complexă, formată din polițiști de la Serviciul de Investigații Criminale, criminaliști și un procuror pentru a face cercetări care să stabilească cu exactitate cum a murit bărbatul ” în cauză va fi dispusă necropsia care va stabili cu exactitate cauza decesului. Cazul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud, cercetările în acest caz fiind efectuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor”, informează comunicatul de presă al IPJ Bistrița-Năsăud.

Judecatorii vor decide astăzi care este soarta tânărului în timpul cercetarilor.

Foto: arhiva


 

Share.

About Author

Lasă un comentariu