Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Deputatul USR Lorant Sas despre noul Cabinet Ciucă: un guvern antireformator și o monstruoasă coaliție

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

În ziua votului pentru noul cabinet Ciucă, deputatul USR de Bistrița-Năsăud, Lorant Sas a scris pe facebook că a votat împotriva ”monstruoasei coaliții PSD-PNL-UDMR și a unui guvern antireformator”.

Este o majoritate toxică formată de președintele Iohannis, care va avea aproape toată puterea în statul român. De azi, USR devine cel mai mare partid din opoziție și singurul partid din opoziție care îmbrățișează valorile democratice, europene și autentic liberale.” a mai scris deputatul USR.

Parlamentarul bistrițean spune că partidul său a reușit să pună la punct cel mai important program de reformă de după 1989 – PNRR, 30 de miliarde de euro, care înseamnă bani pentru construirea de noi spitale, digitalizarea școlilor și autostrăzi, însă că  ”nici PNL, nici UDMR și nici președintele Iohannis nu au fost cu adevărat interesați de modernizarea României” și că și-au găsit în PSD, despre care spune că e cel mai corupt partid din România, partenerul perfect.

Lorant Sas n-a uitat nici de Grindeanu premierul ordonanței 13 care a scos sute de mii de oameni în stradă în 2017  și care e acum vicepremier : ” Este o rușine” a scris pe facebook Lorant Sas.

”Vom construi o alternativă liberală a românilor activi, neresemnați în fața minciunii, hoției și incompetenței. Îi vom reprezenta în egală măsură pe cei din România și Diaspora, de la oraș sau de la țară, pe toți cei care își doresc o țară modernă, europeană, și care sunt gata să contribuie la dezvoltarea României prin munca lor.” se încheie postarea deputatului USR.

Share.

About Author

Un comentariu

Lasă un comentariu