Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Dezafectarea parțială a Pieței Independenței a adus zeci de locuri de parcare noi. Municipalitatea caută cu disperare sa acopere deficitul creat de noile proiecte

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Dezafactarea unei părți din Piața Independenței Nord a creat deja 87 de noi locuri de parcare. Municipalitatea a trasat deja locurile libere pentru parcare în spațiul rămas disponibil după demolarea structurilor, iar asfaltarea și punerea în valoare a zonei va face obiectul unui proiect de regenerare urbană, a anunțat primarul Turc pe pagina de facebook.
Cele 87 de locuri de parcare au fost obținute ” prin reamenajarea unor suprafețe ce nu aveau, practic, utilitate publică, cu restrângerea la doar 3 tronsoane de comercializare și demolarea unor chioșcuri vechi, scrie  Ioan Turc pe pagina sa de facebook. Până la accesarea proiectului de regenerare urbană care să pună în valoare această zonă și altele, administrația Bistriței continue să caute cu disperare soluții pentru locurile de parcare, în condițiile în care proiectele de reconfigurare a axelor si Linia verde, ultimul demarat deja pe o porțiune de pe Gen. Grigore Bălan  vor lăsa Bistrița fără 2500-3000 de locuri de parcare, potrivit estimărilor recente .
”Până atunci, optimizăm orice spațiu pentru a compensa deficitul de parcări rezultat din lucrările ample de reconfigurare a axelor de transport în municipiu” a mai scris Turc în cuprinsul postării în care anunța cele 87 de noi locuri de parcare.
Share.

Lasă un comentariu