Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Un puști de 16 ani a avut nevoie de descarcerare după ce a rămas blocat într-o mașină prinsă sub o remorcă după un accident duminică noaptea

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Doi tineri, de 16 și 18 ani au fost răniți duminică noaptea după ce mașina condusă de ultimul a intrat sub roțile unei remorci parcate în afara drumului, la ieșire din comuna Ilva Mică.

Accidentul s-a produs pe fondul lipsei de experiențe în conducere , dar si a vizibilitatii scăzute si carosabilului umed, pe Drumul Național 17D la ieșire din Ilva Mică spre Sângeorz-Băi.

Echipajele de intervenție au găsit la locul accidentului pasagerul din dreapta șoferului, un tânăr de 16 ani  încarcerat  și au trebuit să îndepărteze plafonul cu ajutorul sculelor hidraulice pentru a-l elibera din mașina devenită un morman de fiare. După eliberare tânărul rănit a fost preluat de un echipaj SMURD si transportat la Spital. La Spital a ajuns si șoferul de 18 ani, si el rănit.

 

”Polițiștii au testat conducătorul autoturismului cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, urmând să se stabilească modul și împrejurările producerii evenimentului rutier” anunță IPJ.

Share.

About Author

Lasă un comentariu