Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Stradă ultracentrală din Bistrița redată circulației după 2 luni de șantier, însă fără stratul de uzură. Când va fi finalizată?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Strada General Grigore Bălan este din nou circulabilă integral, după ce tronsonul închis aproape două luni pentru șantierul Liniei Verzi , între sensul giratoriu de la intersecția cu Bistricioarei și cel de la intersecția cu Ispirescu, a fost redeschis circulației auto.
Porțiunea de stradă care a fost redeschisă luni seara nu are însă turnat stratul de uzură și are un marcaj provizoriu, care ar trebui sa reziste până la primăvară când constructorul ar urma să continue șantierul pe General Grigore Bălan până la Spitalul județean.
Primarul Ioan Turc a explicat de ce s-a recurs la această soluție:” lucrările nefiind finalizate, a fost trasat marcaj provizoriu (culoare galbenă).Urmează intervenția la trotuare, iar de la primăvară șantierul se va muta pe segmentul cuprins între sensul giratoriu din capătul străzii Petre Ispirescu și zona Spitalului Judetean. Va fi tras apoi stratul de uzură pe toată lungimea străzii Gen. Grigore Bălan și va fi aplicat marcajul permanent.” a scris primarul Bistriței pe facebook. 
Municipalitatea a redeschis mai repede decât anunțase inițial tronsonul de drum , data anunțată în momentul închiderii fiind 3 decembrie 2021.
După ce strada General Grigore Bălan va fi reabilitată integral, locurile de parcare de pe marginea drumului, atât de aici, cât și de pe toata lungimea Liniei Verzi pe care vor circula autobuzele electrice vor dispărea, prevede proiectul finanțat din fonduri europene.
Share.

About Author

Lasă un comentariu