Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Revelion la Bistrița cu Cargo, artificii și fără certificat verde

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Bistrița va avea concert și foc de artificii la trecerea dintre ani, după ce Revelionul trecut a fost restricționat de măsurile antipandemice.

Pentru a compensa anul silențios municipalitatea a contractat trupa Cargo, care va concerta de la ora 23,00 și va fi in concert până aproape de trecerea dintre ani.  In deschiderea va canta o trupă locala, Transymenia, a anunțat astăzi primarul Ioan Turc.

Intrarea la concertul în aer liber din Piața Centrală nu va fi restricționată de certificatul verde, și aparent nici de numărul limită de locuitori, în vigoare în acest moment. Primarul spune că numarul cazurilor este în scadere și ca Bistrița este în scenariu verde: ”

Să dea bunul Dumnezeu să scadă în continuare incidența. Am avut discuţii şi cu colegi din Primărie care se ocupă de aceste lucruri. Nu dorim să excedem cadrului legal. Evenimente de acest gen au loc în oraşele mari din ţară, iar eu îmi doresc ca bistrițenii să simtă că trăiesc într-un oraș autentic” Întrebat cum rezolva problema restrictionarii la 1000 de oamnei a participanților, reglementare în vigoare, Turc a răspuns: ”: Vă dau un exemplu, la Cluj, în perimetrul Târgului de Crăciun, pot să participe cel mult 2.000 de oameni simultan. Suprafața la care noi ne raportăm, pietonalul Liviu Rebreanu și Piața Centrală, are undeva la 6.000 mp. La această suprafață ne vom raporta, vă sigur că nu vom încălca legea. Vor fi prezente forțe de ordine într-un număr suficient de mare și aici mă refer la Poliția Locală, Jandarmerie(…)  ” nu discut de certificat Verde. La Brasov nu se discuta de certificat verde, nu voi restriccționa accesul de certifiicatul verde” a mai spus primarul Turc.

Share.

About Author

Lasă un comentariu