Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Un câine agresiv a bagat spaima în mai mulți bistrițeni ieșiți sâmbăta la plimbare si a ucis doi căței de companie

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Un câine agresiv a atacat sâmbătă dimineața mai mulți bistrițeni care-și plimbau cățeii de companie. Episodul a stârnit panica printre trecătorii care se plimbau în aceasta dimineața în zona Împăratul Traian-Dragoș Vodă. Câinele agresiv, un exemplar de talie mare de culoare neagră a sărit la gâtul unor căței plimbați de proprietari si i-a atacat si pe cei care îi plimbau în momentul în care au intervenit. În urma atacurilor doi căței de companie au fost uciși.

Jandarmeria a intervenit după ce oamenii panicați au sunat la 112: ”  În această dimineață jandarmii din cadrul Detașamentului 1 Mobil Bistrița au intervenit în zona străzilor Împăratul Traian și Dragoș-Vodă din municipiul Bistrița, unde mai multe persoane au fost atacate de un câine agresiv care prezenta pericol pentru toți cei aflați în apropiere(…) Cei prezenți în zonă au relatat că un câine de talie mare, de culoare neagră, a atacat initial o femeie care se afla la plimbare cu câinele său și a creeat panică în rândul persoanelor aflate în apropiere. Ulterior câinele agresiv a atacat și alte persoane aflate cu câinii la plimbare în imediata apropiere” transmite Inspectoratul Judetean de Jandarmi .

Jandarmii însoțiți de polițiști locali și de reprezentanți ai Serviciului de Ecarisaj au urmărit câinele agresiv, care a fost identificat ulterior  în zona unei parcări din imediata apropiere a Magazinului Dedeman, a fost  tranchilizat și transportat la adăpostul de ani. Jandarmii precizeaza si ca animalul agresiv nu avea proprietar.

Share.

About Author

Un comentariu

  1. Gica contra în

    Si cainii, ca si ursii… prin legile astea de c*cat pe care le avem, sunt mai ocrotiti de lege , decat oamenii, bunurile,animalele si proprietatile acestora . N-ai voie sa dai cu bota-n el… ca-i infractiune. Trebuie sa stai sa te sfasie, ori sa te manance efectiv . Acesti ocrotitori de ” caini si ursi telelei ” … ar trebui trasi la raspundere pe cale penal, daca nu iau masuri de prindere, izolare si relocare … si daca acestia produc victime si pagube . Va garantez io ca daca macar un ” iubitor si ocrotitot sau oengist ” din asta ar face puscarie… sa vedeti cum s-ar schimba optica .

Lasă un comentariu