Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Aglomerație de copii si părinți pe Pietonalul Bistriței la Gașca Zurli și deschiderea luminilor de sărbători în ajunul de Moș Nicolae

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Bistrița a dat verde la distracție duminică seara pe Pietonalul Orașului odată cu deschiderea oficială a luminilor de sărbători și cu show-ul celor de la Gașca Zurli, urmat de un concert cu Florin Săsărman si Ducu Bertzi.

Mii de copii si părinți s-au înghesuit să stea cât mai aproape de scenă, acolo unde potrivit regulilor impuse pe ultima suta de metri de organizatori, într-un perimetru delimitat de o panglică accesul a fost condiționat de certificatul verde. Gasca Zurli, trupa  celebră în rândul copiilor din întreaga țară, a intrat în scena imediat după ce primarul Ioan Turc a dat semnalul de deschidere a luminilor festive pe întreg Pietonalul.

 

Cei de la Zurli au antrenat întreaga asistentă în jocurile lor muzicale făcând deliciul copiilor. Dorința de a fi cât mai aproape de scenă a fost atât de mare încât coordonatoarea trupei, Mirela Retegan s-a văzut obligată să le spună părinților să retragă copiii din zona scenei din cauza riscului de a ajunge în zona cablurilor electrice si le-a cerut tuturor să asculte recomandărilor celor de la SVSU si sa se dea un pas în spate. Spectacolul a putut fi urmărit de departe datorita ecranului uriaș amenajat pe scenă .

După Gasca Zurli pe scena a urcat cantautorul Florin Săsărman cu un recital de colind, pentru ca recitalul de final sa fie rezervat pentru Ducu Bertzi.

Tot la ora deschiderii oficiale a luminilor de sărbători s-a deschis si patinoarul sintetic achiziționat de municipalitate si amplasat pe una din laturile Pieței Centrale. Timp de două săptămâni intrarea si închirierea patinelor este gratuită. Potrivit reglementărilor impuse pe patinoar au acces în acelasi timp un numar limitat de patinatori, 10, însa numarul poate fi extins pentru membrii familiilor acestora.

 

Spectacolul a fost transmis live inclusiv pe pagina primarului Ioan Turc.

 

 

Surse foto: captura, facebook Alex Marius Podariu, Mirela Retegan

Share.

Lasă un comentariu