Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

UPDATE:Polițiștii de la Crimă Organizată au dat buzna duminică în casa unui proxenet din Năsăud. Individul a facut o avere de pe urma fetelor, multe din județ, care se prostituau pentru el

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Polițiștii de la Criminalitate Organizată  împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. din Bistrița au intrat duminică dimineața, cu mandate de percheziție, la prima oră, în imobilele deținute de un năsăudean bănuit de trafic de persoane, proxenetism și deținere de droguri de risc.  Individul este suspectat că a făcut 700 000 de euro din exploatarea câtorva fete pe care le-a dus în cluburi din Austria.

Individul, un bărbat de 35 de ani, din Năsăud era urmărit după ce au apărut dovezi că ar fi recrutat mai multe femei din Bistrița-Năsăud  pentru practicarea prostituției. Potrivit polițistilor, trei femei, toate din Bistrița-Năsăud, au fost recrutate, adăpostite și determinate să practice prostituția, în diverse apartamente din România, dar și în cluburi din Austria, iar sumele obținute din exploatarea lor, mai bine de 700 de mii de euro, și le-a însușit năsăudeanul.  Proxenetul a fost ridicat de polițiștii, iar pe numele lui a fost emis un mandat de reținere, urmând ca astăzi să ajungă în fața judecătorilor.

UPDATE: Potrivit informațiilor Bistrița Express năsăudeanul a fost trimis în arest la domiciliu până în 4 ianuarie,  judecatorii Tribunalului respingând propunerea arestului preventiv formulată de procurării DIICOT. 

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 2 telefoane mobile, un stick de memorie, un recipient ce conținea muguri de canabis, 1.000 de euro și 3.000 de lei. Totodată, pe numele bărbatului, a fost emis și pus în aplicare un mandat de aducere. Procurorul de caz din cadrul D.I.I.C.O.T. – B.T. Bistrița-Năsăud a dispus reținerea, pentru 24 de ore, a bărbatului bănuit de comiterea faptelor, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentat Tribunalului Bistrița-Năsăud, în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

Activitatea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române” informează IPJ

La percheziții au participat polițiști din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Bistrița-Năsăud și Poliției Orașului Năsăud.

Share.

About Author

Lasă un comentariu