Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Deputatul USR Lorant Sas: ”mi-e greu să înțeleg ce se întâmplă cu PNL. Nici membrii lor de partid nu înțeleg. Au pierdut un prefect bun în Bistrița-Năsăud”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Modul în care PNL a reușit ”performanța ” să devină într-un timp extrem de scurt  din vioara întâi a guvernarii, așa cum a fost în coaliția de dreapta, în partidul secundar, în actuala coaliție, continuă să ridice mari semne de întrebare. 

Deputatul USR de Bistrița-Năsăud Lorant Sas spune că nu reușește să găsească un răspuns la toată această evoluție și că nici parlamentarii PNL, cu care stă de vorbă, nu înțeleg cum s-a ajuns în această situație: ”Oricum e clar că PNL e pe o pantă descendentă, iar PSD și AUR, fără să facă mare lucru, cresc în sondaje. Nu reușesc sa vad următoarea mișcare, nu reușesc să văd ce se va întâmpla în 2-3 ani cu PNL. Nu e clar ce va face PNL, dar nu-i văd bine. In schimb PSD va profita la maxim de situația actuală:  Este extrem de ciudat si chiar nu înțelegem unde va duce această așezare de lucruri ”.

”În Bistrița-Năsăud pierd un prefect important, un om foarte valoros în PNL”

Invitat la Bistrița Express TV să comenteze ultima mișcare din coaliția de guvernare, cea cu împărțirea teritorială a funcțiilor, decidenții PNL au solicitat si au obținut să aibă funcțiile de prefect în județe în care dețin conducerea Consilului Județean, lăsând de izbeliște 24 de județe, deputatul USR a spus: ”Filiale întregi pot sa dispară, sau în cel mai caz sa slăbească.  La trecutele alegeri PNL Bistrita-Năsăud a avut o șansă: si asta s-a văzut , au câștigat primari la Bistrița, la Năsăud si intr-o coalitie de dreapta, cu banii din PNRR județul avea o șansă să se dezvolte. Acum această șansă s-a pierdut.

Acum după aceste miscări (nn in care s-au impus prefecti de aceeasi culoare politica cu presedinții Consiliului judetean)  nu știu ce se va întampla la Bistrita.  Avem un senator PNL care a demisionat. Ne asteptăm, conform declarațiilor  să piarda un prefect,  extrem de important, un om valoros în PNL-ul judetean . Scad considerabil sansele primarilor PNL la viitoarele alegeri. Mă aștept și nu-i mare lucru ca unii primari sa sară in barca PSD la viitoarele alegeri. Si atunci se va întâmpla cu organizația județeană PNL? E greu de spus. Este extrem de păcat : România și în special Bistrița-Năsăud au nevoie de un Partid Național Liberal puternic, însă mi-e foarte greu să anticipez ce se va întâmpla” a mai spus Lorant Sas la Bistrita Express Tv, într-o emisiune realizată sîmbătă.

Pe de altă parte deputatul USR, care a fost unul dintre susținătorii alianței locale PNL-USR în Bistrița-Năsăud, dar și la nivel național, crede că actuala coaliție nu va rezista mai mult de cateva luni. Întreaga emisiune o puteți urmări aici:

 

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu