Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Ludovic Orban a anunțat nașterea noului partid: Forța Dreptei. Senatorul Ovidiu Florean e membru fondator

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Fostul lider liberal Ludovic Orban și-a anunțat astăzi înființarea noului partid, care se va numi Forța Dreptei. Orban însoțit de un grup de 17 parlamentari care l-au urmat, părăsind PNL,  printre care senatorul Ovidiu Florean a susținut o conferință de presă. El a explicat că actele constitutive ale noului partid au fost semnate astăzi și că luni vor fi depuse la Tribunalul Municipiului Bucuresti, (nn. instanța specializată  care validează înființarea unui partid politic).

Orban a spus și că membrii fondatori ai noii formațiuni sunt deocamdată parlamentarii, din considerente de timp si de urgentarea demersului. Fostul lider liberal a explicat că mulți dintre foștii liberali vor să-l urmeze însă că unii, în special aleșii locali nu pot sa o facă deocamdată din pricina legislației, dar aceștia vor candida la viitoarele alegeri sub culorile Fortei Dreptei. Orban spune că noul partid va avea un statut care va permite înscrierea ca ”simpatizanți”,  o formă care nu presupune înscrierea în partid dar dă dreptul celor care devin simpatizanți sa participe la activitățile partidului si sa câștige vechime care va fi recunoscuta la înscrierea în partid.

”Guvernarea de astăzi e o struțo-cămilă….Politica fără morală e dăunătoare pentru societate si pentru cei care fac politica . Plecam la un drum greu. Am făcut acesta partid știind ca mergem in opoziție, o opoziție radicală” a mai spus Ludovic Orban.

 

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu