Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Vino să vezi! Acesta este îndemnul celor de la IANA OPTIC (P)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Vino să vezi! Acesta este îndemnul celor de la IANA OPTIC, pentru că, A VEDEA bine, nu este un moft, ci o necesitate clară!

În urmă cu 16 ani, am ales, si am rămas fidelă pe întreg parcursul acestor ani, unei singure optici medicale :  IANA OPTIC. Ce anume mi-a determinat această FIDELITATE, timp de 16 ani?

În primul rând ATENȚIA ce mi-a fost acordată de fiecare dată până la cel mai mic detaliu, atât mie, cât și fiicelor mele.

Apoi pentru că la Iana Muresan am găsit mereu:

CALITATE , o ofertă variantă de rame, lentile si accesorii, promoții excepționale, și un personal extrem de amabil, atent la detalii si la toate nevoile mele ca și client.

Lucrând în televiziune foarte mulți ani de zile, in calitate de realizator de emisiuni , am avut nevoi speciale, mai ales legat de OCHELARI. Sub luminile din platourile de direct, am avut mereu nevoie de OCHELARI cu lentile speciale.

Iana a găsit de fiecare dată soluția perfectă pentru mine, fapt ce mi-a determinat loialitatea și plăcerea de a purta in toți acești ani,  doar: OCHELARI de la IANA OPTIC , in orice anotimp, chiar și înafara platourilor de televiziune.

     

Astfel: Vă RECOMAND din toată inima, produsele și serviciile IANA OPTIC.

De la branduri de renume mondial, până la ochelarul simplu, casual si accesibil, pentru absolut orice buzunar, la IANA OPTIC, vei găsi garantat OCHELARUL perfect pentru tine %. Așadar, dacă vrei să vezi lumea mai frumoasă și toate lucrurile să îți fie clare:

VINO, SĂ VEZI!

Pe Pietonalul Liviu Rebreanu la nr 5

   

Fiți pe fază!

Luna decembrie vine cu oferte SPECIALE, dar si cu o OCAZIE INEDITĂ de a oferi celor dragi, VOUCHERE CADOU

Fiecare dintre noi avem o mamă, o bunică sau pe cineva drag, căruia i-ar prinde foarte bine o pereche de ochelari!

Profită de LUNA CADOURILOR si dăruiește celor dragi un VOUCHER cadou la IANA OPTIC!

Valoarea voucher-ului o stabilești TU! Nu rata ocazia de a dărui celor pe care îi prețuiești posibilitatea de a vedea lumea cu alți ochi: mai clară, mai frumoasă!

MULȚUMIM, Iana!

Crina Moldovan

 

(advertorial)

Share.

Lasă un comentariu