Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Liberalii au votat în ședință BPJ noul candidat de subprefect al partidului, după ce au pierdut funcția de prefect. Stelian Dolha a respins ideea unei nominalizări

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Omul de afaceri Ioan Zăgrean, liderul consilierilor județeni al liberalilor și secretar general al filialei a fost desemnat marți seară de biroul permanent  județean PNL drept nominalizarea  pentru viitoarea funcție de subprefect, după ce filiala a pierdut la negocieri funcția de prefect pe care o deține de doi ani, potrivit surselor Bistrita Express.

Actualul prefect, Stelian Dolha, prim-vicepreședinte al filialei  și-a declarat  susținerea pentru ca  liderul consilierilor județeni să  ocupe a doua poziție din Prefectură, după ce le-a spus colegilor săi că nu se pune problema sa revină pe o funcție de subprefect după eliberarea sa din funcția guvernamentală.

Zegrean a câștigat la vot nominalizarea PNL BN într-o ședință desfășurată online, după un scrutin în care a mai existat un al doilea candidat, este vorba de fostul senator Dorin Dobra, care a întrunit însă doar câteva voturi.

PNL Bistrița-Năsăud a pierdut funcția de prefect, după ce liderii liberali din filialele mari au propus la negocierile din noua coaliție un algoritm în care prefecții sa aibă aceeași culoare politica cu presedinții de consilii județene.

sursa foto. Propolitica.ro

Share.

About Author

Lasă un comentariu