Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Managerul general Teraplast, Alexandru Stânean despre performanțele companiei : ” a fost cel mai intens an din toată istoria noastră”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Grupul Teraplast a trecut în 2021 prin cel mai intens an din istoria sa de 125 de ani, a declarat directorul general al grupului, Alexandru Stânean la Gala Financial Intelligence Awards, organizată de presa economică, acolo unde Teraplast a primit premiul pentru performanțele pe bursă. 

”Vreau sa va spun ca acțiunile Teraplast au cunoscut pe Bursa de Valori București o creștere de peste 200 % în acest an” a anunțat prezentatoarea galei,  atunci cand a decernat premiul . ”’În anul 2021, TeraPlast a oferit investitorilor săi un randament de 205%. A fost, de departe cel mai intens an din toată istoria noastră de 125 de ani. Este anul în care am investit peste 33 milioane de euro în dezvoltarea capacităților de producție atât pe partea de instalații, cât și și pe partea de ambalaje biodegradabile și reciclare. Este anul în care am reușit să achiziționăm două capacități de producție pe zona de ambalaje, mă refer Somplast și business-ul de ambalaje al Grupului Leier. Este anul în care am devenit cel mai mare procesator de polimeri din estul Europei.” a explicat managerul general de la Teraplast.

Pe de altă parte istoria evolutiei Teraplast pe burse si a randamentelor pe care le oferim nu a inceput de anul acesta. A început încă de anul trecut..(..) Este rezultatul comunicarii pe care încercăm sa o facem tot mai bună, tot mai bune cu acționarii si potentialii investorii pe care-i avem. Lucrurile care s-a vazut atât în increderea dată atat de investitorii de retail cat si fondurile de pensii .. Perspectivele de piata pe care-i avem ne face să fim  foarte încrezatori ca aceasta evolutia va continua si în perioada urmatoare sperăm  ”, a precizat Alexandru Stânean, Director General Grup TeraPlast.

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu