Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Atenție, avem trecere semaforizată la calea ferată în intersecția Lucian Blaga! Unde va fi următoarea

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Trecerea  la nivel cu calea ferată de pe strada Lician Blaga din Bistrița este, începând de astăzi,  semaforizată anunță poliția  într-un comunicat de presă.

Primarul Ioan Turc este însă primul care a  făcut anunțul, într-o postare pe pagina de facebook imediat ce instalația acustico-luminoasă a fost pusă în funcțiune. Primarul a anunțat și că lucrarea nu e complet gata, mai e un pas de făcut, dar si unde va fi realizat următorul sistem de semnalizare acustico-luminos  : ”Trecerea la nivel cu calea ferată de pe strada Lucian Blaga are, de astăzi, un sistem de semnalizare acustico-luminoasă funcțional. După montarea prealabilă și a unor dale elastice de cauciuc, care să faciliteze traversarea liniei ferate, putem spune că o străveche problemă pentru circulația rutieră din municipiu a fost rezolvată. De altfel, la fel vom proceda și cu trecerea de pe strada Ioan Slavici” . Primarul a anunțat și că zona intră în reabilitare: ”Pe de altă parte, anunțăm că întreaga zonă Lucian Blaga – Drumul Cetății va intra într-un amplu proces de reabilitare” .

Poliția readuce aminte care este regula Astfel, conducătorii auto au obligația să obligația să oprească DOAR la apariția semnalului luminos de culoare roșie a instalației de semnalizare. La culoare albă cu carența lentă conducătorilor auto le este permis să-și continue deplasarea, fără a mai opri pentru asigurare, anterior trecerii pasajului la nivel cu calea ferată.
Citeste si

Trecerea de cale ferată supra-aglomerată de pe Lucian Blaga va avea în sfârșit semnalizare acustica si luminoasă. Cat a trecut de la bugetarea lucrarii

Share.

About Author

Lasă un comentariu